fredag 5 februari 2010

Melodifestival yra i stan!


Här har det varit känt att det ska vara melodifestival i stan i flera månader och ändå har man inte fattat vilket pådrag det är.

Har suttit och kollat på klipp på SVT.se Flera Öviksprofiler va intervjuade, även artister. Jag va mest nyfiken på alla som minglade i bakrunden. Såg Kultur och fritids ordförande svepa förbi, så även Elvy... alla va där och åt av buffén... Jag såg även en fjärdedel av Pink Hink - Micke B stod i "fastun" på statt och spelade dragspel - de ä Norrland de! Tjoooooohoooo

Imorgon får man väl inspektera spektaklet på tv - kan va rätt underhållande om man inte har nåt annat för sig.

Helt klart är nog att det ger stan ett ganska så stort PR - arrangörerna verkar vara nöjda med Örnsköldsvik och det är ju bra.


Här har det varit Myskväll på hög nivå. Först 4 killar på middag - tacos! Sen blev det Petson och Findus film - glömligheter med chips och ostbollar...

När de lånade barnen gått hem slängde vi oss under en filt och såg TV4:s fredagsutbud - Postkod, Let´s dance och SOLSIDAN... Solsidan såg jag själv för då hade barnen gått upp och lagt sig - Axel bad om att få gå å sova - gud så skönt, Det betyder att han va trött.


Dags för mig själv att sova. Imorgon är det dags för melodikrysset - det är jag som kokar kaffe och Anna får en kortare morgon-prom hit.

Innan hon kommer måste jag ju försöka sopa fram bron - Det snöar ju exakt hela tiden... så sysslolös är man ju inte.


God natt !!

1 kommentar:

Lars-Göran Wadén sa...

Exklusivt smygfotograferade melodifestivalbilder
http://www.livetrullarvidare.blogg.se