onsdag 25 januari 2012

Fullt upp

Idag har jag varit ledig men Nils och jag drog tidigt mot cityt... Först in hos mamma för lite frukost, kaffe och kramar! Sen vidare mot logopeden.
Vi gjorde en sväng på Rusta och till Beijer. Nu finns det färg så det räcker ett tag får jag hoppas.

Man blir hungrig av stadsluften... vi drog en burgare på Sibylla - Där satt en hel flock Skorpedsbor och åt. "Vi är överallt" men mest av allt vill vi vara hemma på byn - eller hur...

Mätta och glada åkte vi hem igen. Axel kom från skolan och då ville vi vara hemma.

Vi har även hunnit gratta Anna idag - massor med goda tårtor och kaffe så klart.... Alltid trevligt med kalas.

Ikväll har vi inte gjort så mycket. Jag passade på att måla lite medan Oscar va här och lekte... hjälpte Axel med läxan och sen va det natti natti för grabbarna - Gissa vad jag gjorde då???
Japp - på med äckelbyxorna och in i garaget  för lite mera målning. Många brädor kvar men sakta men säkert krymper högen. Det finns inga snabb jobb.
Återigen har jag lyssnat på handboll och en massa upprepningar av reslutat i än det ena än det andra... Egentligen borde jag måla på natten - nattradion är ju särskilt bra... har jag för mig.

Nu ska jag natta mig själv - tar veckans Allas - läser några repotage och slocknar sedan sött tillsammans med grabbarna. Bra att de sover i min säng för då är det varmt och gott - fryser som en hund-unge just nu.

Go natt - sysslös?? Nix pix - inte jag!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallå där... hund-unge... VAD är det Katti??? Kramiz Mia