tisdag 3 januari 2012

Då är jag vuxen...

... redan nu!
Wake Up har gjort det igen. Jag skrattade gott åt grabbarnas video igår. Det är helt klart att det är för lite skollov - förra videon kom när det var novemberlov... denna kom nu...
Alltså FLER SKOLLOV för musikalitetens främjande!

Ja, när blir man vuxen?? Jag är nog rätt vuxen om man lyssnar på texten - min favorit är "använder man rabattkuponger... möjligtvis, tar man på sig långkalsonger?? - Om man frys!"
Men det finns fler klockrena vuxengrejer...
Men en sak som har förändrats sen ungdomens dar... nu tar man på sig mössa och ser ut som ett mongo om det är kallt - fet eller inte fet... ja, så här ser man ut - bara att gilla läget eller göra nåt åt det!

God morgon föresten, här har varit en frukost tillsammans med familjen för första gången på den här ledigheten. Rickard är hemma idag och vi tog till och med och bjöd hit farmor på frukost... det va mysigt. Nils hade svårt att somna igår så han tog en sovmorgon.

Idag står det snöskottning på schemat - CHECK!! Har två män här ute som jobbar för fullt med det vita eländet! Trevligt med tjänstefolk - ha haa De jobbar på bra och snyggt blir det oxå!

Stadsresa för mig och hockeyträning för grabbarna. Jag kastade Axels hela hockeyutrustning i badkaret igår och HJÄLP va äckligt... hur ska det bli på några år då han luktar STINK på riktigt?? Nu luktar det ARIEL!!
Jag har lite fix på jobbet och sen ska jag på stan och byta nån grej... Ska nog hinna det jag tänkt på de timmar grabbarna tränar.

Bäst att snygga till sig lite, packa hockeyprylarna och sen är man redo för lunch och avfärd!! Tur jag gjorde morotssoppa igår.

Visst är den här bra! Helt enkelt min melodi!
LAW LAW!! Fasen vilken bra dag det här känns å va!


Inga kommentarer: