onsdag 4 januari 2012

Emiiiiiiiiiiiiiil!

Jaha, nu är det Emils fel att det snöar på tvären. Fy va det blåser ute och så snöar det också. Men hellre det än regn... ishalka är inget trevligt det heller.

När jag hörde att det blåste så mycket så steg jag upp kl 6, laddade kaffepannan och kokade vatten. Jag bara väntar på strömavbrottet... nej nej nej... inte idag igen. Det är så trist.

När jag skulle äta frukost idag kändes det som om jag gick i nån annans kylskåp... vi har bytt ut en gammal trotjänare - Vår kyl GRAM som hängt med i si så där tusen år har fått gå till återvinningen. Den hade väl gjort sitt på nåt vis, listen va sprucken och jag hade lagat den med eltejp... kanske inte det mest energi-smarta kylskåptet MEN nu står det en ny elektrolux hög som tusan och med frys nedtill... jag är inte helt van med min kyl men vi får väl se om vi blir kompisar till slut. Jag är van att ha min ordning så nu får det väl bli en ny ordning istället.

Nu ser jag fram emot ett lugn i vädret - det är så drygt att det ska snöa varenda dag. Visst är det väl trevligt med snö om det nu ändå ska vara vinter men vi behöver inget mera nu!!

Fy vale vad jag känner mig risig - kall och frusen, konstig i halsen och snuvig - NEJ NEJ NEJ... jag vill inte bli förkyld!!

Nåväl, vi får väl se vad den här dagen har att erbjuda... grabbarna ska på träning ikväll igen så det får bli pasta till middag så de orkar nåt!

Inga kommentarer: