söndag 15 januari 2012

En hemma dag!

Idag har vi bara varit hemma. Oj va mycke damm det kan bli i ett hus där det bor folk. Jag tog en röjning både upp och nere. Öppnade sovrumsfönstren på vid gavel... hängde ut täcken och kuddar - snacka om att det blev iskallt därinne... har renbäddat ikväll och kan man inte sova gott nu då gör man det aldrig.

En bra dag på många sätt och vis. Har fått en massa gjort, druckit kaffe i mängder... har inte motionerat annat än med dammsugaren...

Dags att säga ajöss till sambon som åker till Norge imorgon. Känns konstigt att han ska vara borta nu när han varit hemma så länge.

Har en massa hockey och målning den här veckan... förstår inte hur jag ska hinna men allt brukar gå på nåt vis.

Dags att lägga den här helgen bakom sig, igår va det hockey för hela slanten och grabbarna va sååå himla duktiga. Tycker faktist att jag och min hamburger-stekar kompis också va rätt så duktiga. Brände nog på minst 100 burgare... då va vi rätt rödblommiga om kinderna.
Träffade på en tuff kvinna från Ström - Inte alla som har en sån kapacitet - klarar både dag och natt skift!! Kul att träffas!

Innan vi åkte hem till Skorped hälsade vi på Kristina och grattade henne. Vi = Jag och barnen.
Kristina fick det man mest av allt vill ha så här års - tulpaner. Men hon fick även godis i en söt prickig skål... och det vill man ju alltid ha så jag hoppas att hon blev nöjd över vår fantastiska uppvaktning, vi tyckte att det var kul att få komma iaf och det passade ju så bra istället för på den rätta födelsedagen.
KBs ledare...Ser ut som en dansbands affisch,  hur va det nu: JENZ-RICKARDZ med komp??!!
Rickard fick spela hockey med alla andra ledare - tror nog att det va en riktig höjdpunkt för honom - länge sen jag såg han så glad som när de gamla hockeyprylarna togs fram... NOSTALGI!!

Jag säger tack å hej och på återseende... Livet är toppen - eller hur?!

Inga kommentarer: