måndag 16 januari 2012

Ärve gods

Så va veckan igång och vi rivstartade med ett tandläkarbesök i Bredbyn - åh, vilken USEL väg det var.. men det rycktas om att det dragit förbi en väghyvel så nu ska väl problemet vara åtgärdat.

Efter att jag lämnat Axel på skolan drog jag till stan mot kontoret, full fart hela dagen... Hann en sväng på stan och ramlade över en skorea på DinSko - köpte ett par snygga stövlar till extremt billigt pris. Härligt.

Grabbarna är på hockeyspelning ikväll i Bredbyn. Snälla Marina tog med sig dem så de är nog lagom mosiga när de kommer hem.
Själv sitter jag och ser Modo matchen som kan sluta hur som helst känns det som. Hoppas givetvis på en seger - det behöver vi.

Jag har även suttit och grejat med Rickards Xperia som jag fått ärva... en massa inställningar som jag inte riktigt förstår mig på men jag har iaf lyckats skicka en bild från telefonen till bloggen. Det är mer än vad min svägerska lyckats med när vi testade hennes telefon av samma sort...

Nu ska jag göra en matlåda åt Axel så han har nåt att äta innan han ska på träning imorgon. Tur vi har farfar som skjutsar honom.

Rickard har landat i grannlandet och nu är det bara att räkna ner igen tills han kommer hem igen. 12 intensiva dagar med hockey i Bjästa och Nordmaling, personaldag i Härnösand... cafeteria ansvar och en massa annat... tur att det är fullt upp - då vet man att man lever.

OM du som läser det här har en cirkellista som ska till mig - SKICKA DEN NU... snart är det för sent!

Ha en trevlig kväll alla!!

Inga kommentarer: