fredag 20 maj 2011


Visst ser det härligt ut... sommar och sol, bad i Vika
GLÖM INTE att det är städdag på lördag!!

Så va det då äntligen helg. Arbetsveckan är över och jag har massor som ska göras i helgen. Jag hoppas att vädret och ryggen håller för de utejobb jag har tänkt att utföra.
Efer jobbet idag åkte jag in till mamma och pappa - där fanns det både ägg och tunnbröd som jag fick ta med mig hem. Pappa hade även en annan sak som jag varit ute efter ett tag, ett gammeldags våffeljärn... det måste provas men nog kan jag tänka mig att första våfflan bränner fast ordentligt men man får väl öva sig. MED massor av smör så ska det nog gå. När jag frågade om det fanns nåt sånt där järn, steg pappa upp och gick ut, kom in efter 5 minuter med precis det jag ville ha. Han sa att det hängde på samma ställe som för 20 år sen, snacka om att ha ordning på grejorna!! Tusen tack och välkommen hit på en våffla... om det nu blir nåt.

Efter middagen så sken solen och det va helt underbart ute. Grabbarna tog en cykeltur runt byn och jag tog med mig min promenadvän... det va sol när vi gick och mörka moln när vi närmade oss hemmet... slutade med en fruktansvärt regnskur men då satt jag och grabbarna redan på altan och mumsade tunnbrödsmackor.

Ikväll har jag suttit och försökt få telefonen och bloggen att tycka om varandra - men NOT... Jag fattar inte vad jag gör för fel och snart har jag snurrat till e-postadresser och lösenord i en enda röra så det låter nog vänta på sig innan det kommer ett inlägg från telefonen... hm, nog va det enkelt på den gamla goda tiden, med vanliga telefoner...
Va in på TELIA idag och fick hjälp att börja om med telefonen... En icke-pigg pojke hade hamnat helt fel, han borde ha suttit på lagret eller kanske rent av stannat hemma idag - gäspade mitt framför mig och va rätt ointresserad av mig. Tyckte förmodligen att jag va oteknisk men det skiter jag. Det är deras förbannade plikt att hjälpa kunderna, det är bara när de ska sälja som de är på "alerten". Nåväl trots pojkens brist på sömn så fick vi till, telefonen och gjorde lite ändringar i abonnemangen på pojkarna mobiler. 

Nu är klockan asmycket men vad kan få mig att gå och lägga mig tidigt när jag vet att jag är ledig imorgon?? INGENTING - det är ju så härligt att bara pysslar runt i tystnaden, har inte ens sett på tv ikväll. Nu tror jag att jag ska ta md mig datorn och kolla in Bachelorette på 3an. Brukar se det ibland och nu känner jag att det är läge för det.

Så får det bli... varken mer eller mindre!!


Inga kommentarer: