fredag 27 maj 2011

Regnet det bara öser ner!

Nog kan man väl bli ganska så less på spöregn, hela dagen har det hållit på. Jag håller tummarna att det slutar tills imorgon. Skogsdagen i Brattsand blir så mycket trevligare om det inte öser ner vatten från himlen hela dagen.
Jag skulle putsa fönster idag men jag bytte bara gardiner - vem vill putsa i regn?? Jag tar det en annan dag. Storstädade sovrummet iaf. Jag har även haft storstädning av min gamla dator... oj, va mycket bra musik som ligger på den som jag bara inte kan göra mig av med.
Hittade även en massa roliga foton, kul med kort!!

Innan vi drog iväg till Bredbyn hann jag och Nils med en kaffekopp på 10an... gatt ju hinna önska trevlig resa...

Hämtade farmor, Axel och Oscar och träffade tandläkaren... sen blev det handelsträdgården. Mycke fina blommor men hur inspirerad blir man när det både är kallt och regnigt?? Måtte det bli lite trevligare väder för man tappar ju all energi om det ska fortsätta så här.
Eftersom man inte kan fika på nåt bra ställe i Bredbyn åkte vi hem till trygga Konsum och köpte lite go-fika, kokade kaffe här hemma.
Jag började med mat och tänkte göra tacos... hur kul är det på tre personer?? Jag tog och bjöd in Robert och Linda, Oscar va ju redan här eftersom föräldrarna gjort stan idag. Jag fick trevligt middagssällskap och de fick mat. Man vet ju hur drygt det brukar kännas när man kommer ifrån stan och så ska man börja med nån mat...

Kvällen har förflutit lugnt å bra - Nils gjorde kväll tidigt för han va trött, klok pojke!! Axel och jag kollade in nya Änglagård... ja, vad ska man säga?? Inte som ettan och tvåan men helt okej, lite förutsägbar men vad brukar en tredje film va? De är få som håller samma klass som Stieg Larssons Milleniumserie.

Nu ska jag slå in lite paket, Grabbarna ska på kalas i Prästgården imorgon. Grattis GULIK på din födelsedag!

Om jag ska orka upp imorgon är det nog bäst att gå och lägga sig... först paket sen sängen. Natti natti!

Inga kommentarer: