torsdag 26 maj 2011

Sommaren kommer

Nog för att det är rätt så kyligt i luften så måste sommaren vara på väg. Det slog mig på vägen hem idag att NU är allt GRÖNT. Träden, marken... allt är grönt.
Vi tog en lång härlig promenad ikväll och det bara doftar hägg - så mysigt.

Alla gräver och planterar... skottar och grejar... Jag har också planterat men den kyliga kvällen oroar mig lite för att mina växter inte ska klara sig. Bar ín två som jag är extra rädd om. Varför kan det inte vara lite varmare?? De senaste dagarna har det varit de gamla bondeprakte-märkena - URBAN, VILHELMINA, BLENDA - så ska sommaren ända. Få se hur har det varit - si så där bra väder, sol, moln och regn... idag har det varit rätt så okej men å andra sidan har det blåååååst hur mycket som helst.
Nåväl, vi får väl se hur det blir med sommarvädret. -SOMMAR är underbart i alla lägen!

Jag lämnade iaf in vår gräsklippare idag - de skulle ta en titt på den redan idag. Lånade farmors klippare ikväll så jag fick klippa färdigt... det va snällt. Skönt att få klippa färdigt när det nu ska regna imorgon - trist - jag vill ha sol.
Några som verkligen ska få sol är utlandsresenärerna på den här byn. Imorgon åker alla brudarna SU till Kreta - Hoppas verkligen att de får en underbar resa allihopa!! Ni kan väl tänka lite på mig som knegar på här hemma... Kram på er!

Nu är det helg för min del men jag ska faktist jobba på lördag - SKOGSDAG i Brattsand med Norra Skogsägarna... det blir nog en kanondag!

Nu ger jag upp för idag... Axel ska till skolan och Nils ska provåka buss... om han orkar vakna förståss.

Inga kommentarer: