onsdag 25 maj 2011

Husmor kör hårt!

En ledig dag kan verkligen innebära en massa arbete... Jag har hunnit massor idag och va nöjd man kan känna sig.
Strök bort alla kläder imorse sen jag skickat Axel till skolan. Väntade på att sjusovaren Nils skulle vakna så jag kunde ge mig ut å motionera lite. Han drog till å sov till kl 9. Härligt!!
Sen tog jag mig en motig springtur... hu va jobbigt det va. Men då fick man igång blodet och även en bulldeg. Bakade kanelbullar på en liter mjölk... Just ja, mjölken har fått nytt utseende igen och vi är tillbaka som mjölkpaketen såg ut för ett halvår sen... fast nu dricker vi mjölk från Norrmejerier och inte från Milko. Mejerihyllan såg helt annorlunda ut idag med en massa sorter som jag inte känner igen. Det svåraste är väl att den gröna mjölken har blivit röd... men det ska nog gå å lära om sig.

Efter bullbaket och en kaffegäst så fick jag ny ork och drog igång gräsklipparen... gick som ett spjut till en början men sen började den å gå si så där lagom bra... Tankade och körde på men särskilt samarbetsvillig va den inte. Efter mycke pust å stön så stannade den och ville inget mera. Nog kan man väl bli less. In å ringde åt Boströms i Överhörnäs... de skulle ta sig en titt på åbäket. Nu har jag lastat den i bussen och imorgon lämnar jag av den i mina gamla domäner.
Förhoppningsvis hittar de nåt fel på fan-skapet... för utan gräsklippare vill man ju inte vara så här års.

Kvällen har vi roat oss i snålblåsten uppe på Olympia - Axel och Alfred hade träning. Burr va kallt det va.

Just nu på AIF:s att köpa lista:

BREDBYDAGS-PUB 4/6 - Köp biljetter av mig - 150 kr, dans till BA´VI. I priset ingår en öl/cider eller ett glas vin samt en smarrig hamburgare (erbjudandet gäller endast fram till kl 22.00) Man kan alltså komma dit å ha o-äte!
Tydligen är det ebb i klubbkassan så nu gäller det att dra in kosing...Vill du träffa lite glada Anundsjöbor, rulla hatt, ta en sväng om - Tveka inte - köp en biljett!
Gör inte av med alla pengar för snart kommer ett strålande erbjudande om ANUNDSJÖ-HÄFTET också!

Nu blire inte nå roligare än så här idag... jag går helt enkelt och lägger mig!

Å i Skorped händer detta
  • Imorgon den 26 maj - Skorpedsvägens samfällighetsförening har stämma - Baptistkyrkan kl 19.00 Kom å tyck till...
  • Biblioteket har öppet som vanligt... låna en god bok - kan va bra så här i sol-tider.
  • Söndag, då firar vi alla mammor!  
Natti natti

Inga kommentarer: