måndag 23 maj 2011

Fyller upp!

Idag fylldes växthuset upp med en massa plantor. Min egen lille trädgårdsmästare Nils hade 5 fina tomatplantor på dagis... nu har de fått flytta hem till oss. Imorgon ska jag plantera dem i lite större krukor... de stackarna verkar lite trångbodda i sina mjölkförpackningar.
Tittade in på konsum och där fanns det också lite plant... tog och ryckte in några på halva priset. Nån måste ju köpa dem.
Jag har även utökat kryddplanteringen. Hade både oregano och basilika i krukor i köksfönstret... tror att de skulle må gott med nåt större på fötterna så nu har även de fått flytta ut. Hoppas bara att kylan inte tar dem.

Nu ska jag kasta mig i säng och imorgon väntar Polercentrum på min fina bil... förhoppningsvis ska den bli ännu finare efter en massa polering och vax... Tänk om man la samma peng på sig själv - jävlar va vacker man skulle bli.

Nå väl, nu får man nöja sig med lite showergel och gillettehyvel på benen... 
Lat har ja varit också, hade tänkt att motionera lite ikväll men grabbarna va inte alls på hugget att jag skulle ge mig ut... å då får man ju anpassa sig. Imorgon kanske... då blir det en tur vare sig jag har lust eller inte.

Natti natti, Natti natti!

Inga kommentarer: