lördag 14 maj 2011

Tjorv!

Jag vet att jag har varit dålig på att blogga på senaste tiden men solen och våren gör att tiden inte räcker till. Häromdagen så hade jag gjort ett långt inlägg om både det ena och det andra och när jag skulle publicera så var det driftstopp på blogger... kul - tänkte att då publicerar jag mitt inlägg sen - Not, gick inte att spara... okej... då får väl världen klara sig utan mitt fantastiska inlägg som jag va rätt så nöjd med.... å att försöka skriva samma sak en gång till är ju inte möjligt. Gjort är gjort å glömt är glömt!!

Så nu gör jag ett nytt tappert försök att delge världen med det senaste om livet på 29:an!

----
Torsdagen blev lite annorlunda än en vanlig arbetsdag. Jag och Emilia drog till Kramfors och fick lära oss om cirklar på Facebook... träffade SV personalen från resten av länet och det är ju alltid trevligt.
På vägen hem visade jag vår stuga och vi tog oss en pratstund på bryggan... tittade på när två svanar simmade förbi.
Fredag är ju en härlig dag men igår regnade det hela dagen och va så där grått å trist så man vill inte göra någonting. Jag fick äran att skjutsa några ideellt arbetande herrar på eftermiddagen. GLÖM inte att BETALA medlemsavgiften till Skorpeds SK. Nu ska alla lappar vara utdelade iaf.
Igår kväll var vi bjudna på middag på Faktorsvägen - Där satt även en gammal konsum-chef... kul att träffas. Jag fick hastigt ge mig iväg hem, Axel mådde inget vidare och det hade jag märkt hela dagen.

Idag är det ännu en grå och trög dag - måtte solen titta fram så man får lite energi. Huset sover och det är bara jag som är vaken.

Appropå hus... Ni har väl inte missat världens läge till husköp?! Just för tillfället finns ett hus på Skorpedsvägen 46 till salu för endast 100 tusen kronor. Som hittat!
Jag har själv bott i huset och trivdes som fisken i vattnet.
När jag och Rickard flyttade till Skorped så va det just till det där huset. Trots att nästan allt mitt porslin totalkraschat p g a tjälskott va jag lyrisk över att få flytta in där. Fint kök med diskmaskin... stort i gämförelse med det vi bott i tidigare. Dammen på baksidan och altanen... jag va nöjd med allt... SLÅ TILL!!
Det va även i det huset som jag lovade att jag aldrig skulle klaga på att tömma en diskmaskin - det har jag hållit ganska så bra iaf...

1 kommentar:

Linn sa...

Jag hade gärna flyttat tll Skorped.
Men så har jag ju en sambo också...som säger att han inte kommer få nåt jobb där uppe ;)