torsdag 5 maj 2011

Full fart mot helgen!

Nu är det färdig jobbat den här veckan och de lovar fint väder inför helgen.
Igår hade jag en fullspäckad dag men en HÄRLIG dag.
Redan från morgonen drog jag igång med renbäddning och första tvättmaskinen va igång. Sen fortsatte jag med matlagning och saftkokning... dammsugning och skurning. Drog till och med till å städade toaskåpet, fullt med en massa prylar som skulle slängas eller ställas på rätt plats. Kylskåpet va däremot tomt så Konsum fick sig ett besök.
Såg nå snygga prylar i konsums blå/vita sortiment...(gamla tider som väcker minnen) gick inte att ta miste på vad det var, en skål som det stod SKÅL på, en T-shirt som det stod T-SHIRT på, en mugg som det stod, japp, rätt gissat - MUGG.
Hade utv.samtal med Nils och det va trevligt att höra hur det är på skolan.
Hann med en kaffekopp på 10an och kom på att jag skulle baka kanelbullar - 1 liter är väl inget att pruta på så det resulterade i härlig bulldoft och frysen full av bullar. Nu kan det få bli sommar när som helst... jag är rustad.

Idag har jag varit på jobbet och haft fullt upp. Lunchen bjöd på en loppis runda och flera intressanta objekt spanades in men inget köptes.
Istället passade vi på att köpa en av årets nya glassar - Daimstrut med päronsmak - 8 poäng av 10

Ikväll har det inte hänt mycket. Haft lite kaffegäster och tagit det allmänt lugnt. Det är också skönt. Sitter och spanar in ett tv-program om Bröstcancer sjuka kvinnor - Måtte man klara sig från en sån eländig sjukdom...
Appro på det - Fick ett brev idag på posten som kan liknas med högsta vinsten... Provsvaret på cellprovet, å svaret va - Inga cellförändringar!  Värt att firas kan jag säga!

Livet leker!!

Inga kommentarer: