måndag 20 september 2010

"Ny-Skorpor"

Då va första dagen på veckan avverkad. Det blev en hel del surr om valet och dess resultat. Förbaskade skit att SD fick sånt stöd av väljarna men det är väl bara att inse att det är missnöje, straff eller bara oförstånd. Vad det nu än är så kan vi skratta oss lyckliga över att de inte kom in i fullmäktige iaf.
Livet går vidare och Centerpartiet hade fullt upp idag med att städa ur valstugan och alla andra val-saker som gjort sitt så att säga.
Jag har fixat med ett studierum idag, gjorde det jättefint med nya gardiner, matta, tavlor och en jättefin skåp som jag hittade i förådet i källaren. Tur att det kom två urstarka herrar med namnet Wikner - annars hade jag aldrig fått upp den till våning 2... Tusen tack för hjälpen!
800 spänn = ett helt nytt rum!!

Rickard pös till Norge imorse så nu är vi själva några dagar - han kommer ju hem på fredag igen.

Till skillnad från SD så vill vi ta hand om våra "ny-skorpor" (NySvenskar med postadress Skorped) Vuxenskolan och Bygdegården bedriver ett projekt att hjälpa till med det svenska språket som kan vara rätt så knepigt. Ikväll hade de kursstart så jag hade fulla bilen med studiematerial till kursens "fröken" Barbro... Jag hoppas att det gick bra, det lät som om det va många som skulle dit iaf.
Det här är ju ett steg att integrera personer från ett annat land - Ska bli intressant att följa utvecklingen!

Nu måste jag sova... natti natti!!

Inga kommentarer: