lördag 11 september 2010

KoKaLoLaSoS-FoFiNoNToT

Kalasfint - Du kan väl ditt rövarspråk... Ha - vilken rolig idé. Vi har sett Kalle Blomqvist så här på morgonkvisten och då va jag ju tvungen att förklara förbarnen vad de talade för språk... Åh, va mysigt det ser ut - Barn, sommarlov och de leker Röda/Vita Rosen - seriöst...

Kalasfint känns det även i det här huset. Axel vaknade först men stor som han är så gick han och spelade lite tv-spel tills jag steg upp en kvart senare... Inte ens trött än fast kl va 7.

Kaffe och tidningen är en bra start på dagen. Nils kom släpandes utför trappen två timmar senare. Nu är alla klädda och har ätit frukost - dagen kan börja. 
De har till och med fått lördagsgodis av världens bästa granne Gulllik. Jag sprang över med tidningen vilket burkar vara Nils jobb - så inte idag då, när han va rätt så trött. I trappen hade han förberett två godishögar... som sagt - världens bästa!! 
Grått och trist är det idag men det va vi ju beredd på så ingen större fara med det. Jag har tänkt att ta en tur ner till havet och kolla läget - Grabbarna är väl si så där sugen på en biltur men det brukar lösa sig när man väl är iväg. 
Det ska bli skönt att få köra ner alla grejor som jag har samlat i en korg för vidare transport... Alltid kommer man på nåt som ska med... å då har jag en "påväg" korg.

Igårkväll hade vi ett trevligt fredagsmys. Vi såg på Dobidoo och åt vindruvor och cheeseballs... Druvorna är då tusan så mycket godare.
Efter en hel vecka i skolan blir man trött på fredagskvällen, grabbarna somnade strax efter 21 och jag satt och sneglade på en film medan jag surfade runt. Herre gud va datorn knycker tid. När man ska göra nåt annat så har man lätt att hamna vid den här. Bloggar, fejjan... ja det är helt otroligt - Det är precis som om jag inte uppdaterar mig om vad en klasskompis ifrån sexan gör just nu så blir det katastrof... lite lätt överdrivet men ändå...  Beroendeframkallande skulle jag vilja säga. 
Men men... det som inte är gjort är ju kvar så det är bara jag själv som får ta igen den förlorade tiden. 

Dags att ladda pennan - för nu är det snart dags för MELODIKRYSSET - har missat det flera lördagar i rad så jag va rakt tvungen å lösa förra veckans kryss på nätet igårkväll bara för att träna lite. Ingen hjälp har jag heller - Den här helgen är det Anna som jobbar... Så det är bäst att hålla ställningarna!

Ha en underbar lördag - VoVi HoHöRoRSoS

Inga kommentarer: