måndag 6 september 2010

Folkbildningens dag!

Idag har jag jobbat med folkbildning hela dagen. Alla studieförbund drog till Arkenbibiliotekets "grop" och ställde upp alla snygga foldrar, roll-ups och godis - Givetvis va det SV som hade bäst godis, snyggaste roll-upsen och bäst utbud... om jag får bestämma!!
Gästföreläsare va bl a Lars T Johansson - känd från Grottmannen och Radio Västernorrland. Trevlig karl det där, och kul är han också.
Det blev en lång dag och tack vare farmor så kunde jag med gott samvete komma hem kl 20.00.

Min dag började på kontorvaruhuset, vi hade slut på A3 papper för att trycka nya studieprogram - de som vi hade va ju slut efter lördagens SV-dag.
Jag köpte även några snygga, vattenfasta tuschpennor - kan va bra att ha om man åker förbi nån Emil-affisch... inte för att klottra på som vissa elaka personer gjort... utan för att fylla i den text som inte syns. Jag blev rätt förbannad när jag såg affischen vid Haffsta skolan imorse - nån idiot har ritat fula saker på "Snygg-Emil" men å andra sidan så ser man ju att det "hänt" nåt och då har ju budskapet ändå gått fram på nåt vis. Hörde även att det finns de som gillar affischerna så skarpt att de knyckt dem... Undra varför ingen tar sossarnas affischer??
När jag nu ändå är ifarten så kan jag väl uppmuntra mina hundratals läsare att KRYSSA Emil... Erkänn att det skulle va rätt kul att  få in honom i riksdagen - Gissa om vi ska jaga honom då... att kämpa för Norrland och vår region!! De du Emil - tänk när vi, halvmedelålders, inlandskvinnor,  ränner efter dig om du inte talat varmt för vårt län!! Vilken rolig syn!!
----
Så till det som man talat om när man inte har nåt annat att säga - VILKET VÄDER!! Helt underbart varmt och skönt. Måste vara kanon att sitta på älgpass och dricka kaffe i höstsolen. Tydligen har Lännäs inte skjutit några älgar idag men det är väl bara en tidsfråga innan Mr Jonsson och Jaxon knäppt sin första för i år.
Själv knäppte jag en skata här om dagen - Ja, inte med bössan alltså utan den galningen hoppade mitt framför min bil och PANG - så va han död. Tydligen finns det självmordskandidater även i Skat-världen.

Nu återstår det inte mycket av den här kvällen - jag måste göra kväll om jag ska orka upp imorgon igen... Mycke SV nu vill jag lova - MEN först måste jag väl kolla fejjan å se om det hänt nåt i den världen!

Imorgon ska jag nog föra över lite bilder från helgen... tycker det är så bökigt att använda korten från kameran, mycket enklare med telefonens kamera men den fungerar ju inte så bra just nu så då har jag ju inget val... Fast det blev ju några bilder idag iaf...
Natti natti -

2 kommentarer:

Mo-bo sa...

Lars T kommer till Molidens dansbana den 17/10 Kl. 18.00 med sin föreställning Grottmannen. Sprid det gärna vidare...

Maria i Ström sa...

jag kan lova att SV även har snyggast personal!!