fredag 3 september 2010

Höstmånad!

Nu är vi inne i september - Höst på riktigt och dessutom har vi redan skrapat rutorna flera gånger... inte det roligaste när man kommer ut till bilen, fullastad med skolväskor, stövlar m m. Kall om fingrarna blir man också.
MEN en kall morgon brukar innebära en solig och varm dag... Så är det idag. Axle är i skolan och Nils och jag drar snart till stan för ett besök hos Logopeden.

Igår hade Axel sista fotbollsträningen så nu lägger vi benskydden på hyllan tills det blir vår igen. Nu kan han på riktigt gå in för sin nya affärsrörelse - Han jobbar numera på JULTIDNINGSFÖRLAGET!! Han säljer så det står härliga till... SÅ du som inte köpt jultidningar - håll utkik efter Mr mini Näsström så kommer han som ett jehu på cykeln med pennan i högsta hugg.

Igår hade vi ett oväntat besök, Barbro och Ronald Tjenström va hit och inspekterade vår altan. Det ska visst byggas nåt nytt borta i Tjärnströmsbacken... ska bli spännande å se hur det blir. Lycka till med bygget och kul att de gillar vår altan... för det gör jag också, min bästa plats i hela huset!

Ikväll är det middagsbjudning på gång. Lillebror Näsström med sambo och barn ska hit och äta. Det ska bli trevligt. Jag hade hellre pysslat med det idag än gjort en resa till stan men sånt är livet. Jag ska ju till stan imorgon också - SV-dagen... en heldag på stan blir det - hoppas att solen skiner då också.
Nu ska ska vi bege oss - på återhörande!

Inga kommentarer: