söndag 26 september 2010

Hösten från den bästa sidan!

Idag är det en strålande höstdag. Fantastiskt fint och det firade Nils och Emil med att för kanske sista gången för i år ha på sig shorts... Vem hade trott att just det plagget skulle fram igen??


Rickard och Lars i full färd att koka soppa... men det va väl vin
som skulle den skulle smaksättas med och inte öl??

Här har det varit rätt mycke kaffedrickning idag. Va lite småseg efter gårdagens fantastiska middagsbjudning. Lars och Rickard stod för matlagningen och menyn va storartad. Räksoppa till förrätt och varmrätt bjöds fläskfilé provencale... mumsig som bara den. Duktiga killar. (Jag fick bara agera hemkunskaps fröken mellan varven) Vi fick även Tommy och Kristina med på middagen... det va kul!
Klockan har en förmåga att dra iväg när man har trevligt... fick ju även besök av några nattvandrare och intillboende kamrater!!

Ikväll ska vi hämta kött i Lännäs - kalvkött är det visst. Bra med lite påfyllning i frysen - den börjar eka rätt tom så  här års.
Resten av kvällen blir nog mest tv-tittande, Jag har ju missat "ensam mamma söker" så jag måste nog ta och uppdatera mig lite här på nätet så man vet vilka damer det handlar om...

Inga kommentarer: