söndag 12 september 2010

En lugn dag!

Idag har vi haft en lugn och skön dag. Bara varit hemma, sett på tv med täcket i soffan... vi hade tur. SF-kanalen visade Ronja Rövardotter och det va prick vad vi behövde. Jag har mest strosat runt här hemma - regnade ute så det va innepyssel för hela slanten.
Ikväll tog vi oss en tur över till grannarna. Axel skulle sälja jultidningar och då hade vi turen att få lite käk och kaffe också. Att det ska vara så långt mellan gångerna som man besöker sina grannar.

När vi kom hem va det klippning av grabbarna - sommaren har verkligen fått håret att växa. Nils såg ut som ett troll så det va verkligen behövligt med en snaggning. Sen blev det bad och sen sovning - gissa om de kommer att sova skönt -
Jag ska sätta mig och se en film Änglavakt får bli kvällens movie... har ingen aning om den är bra eller dålig men det får jag väl se och referera om sen.

Ja, så här kan en söndag se ut när den är som bäst. Lugnt och bra och har ändå hunnit med lite plock - barnens rum kan man ju hålla på i hur länge som helst.

Det var det... Snart är det en ny dag och det känns kul med en ny arbetsvecka, har massor på min "att göra lista"!

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Den här veckan ser ut så här:
  • Tisdag startar miniorerna
  • Onsdag kommer Rickard hem
  • Torsdag, elitseriepremiär för Modo
  • Fredag ska jag och Nils till logopeden
  • Lördag blir det ett besök till Fjällräven Center och kolla in MoDo
  • Söndag - Valdagen... Glöm inte att rösta - viktigt att delta vad man nu än har tänkt att rösta på!!

Inga kommentarer: