onsdag 1 september 2010

Hemma stök!

Idag är det hemma-stök som står på schemat. Kan inte förstå var allt damm kommer ifrån... alla kläder... alla saker... VEM stökar ner i mitt hem när ingen är hemma?
Jag har iaf fullt upp med att ställa ordning i röran.
Jag och Nils pysslar på och det är absolut ingen otrevlig sysselsättning.
Nu ska vi snart bege oss till Konsum - Världens bästa affär. Så på reklamen att det va mycke som va till bra priser den här veckan!!

Igår va det jobb hela dagen och när jag kom hem fick jag mat av svärmor... perfekt!

Polisen va på på byn igår och kollade läget - också perfekt. De stannade till här utanför hos oss och vi fick oss en trevlig pratstund - Polisdamen lät grabbarna sitta i polisbilen och trycka igång både blåljus och siren... kul upplevelse för dem. Hon visade även alla grejor en polis bär med sig. Handbojor, pepparspray, batong och skotten som hon hade till pistolen...
De fick även lära sig att det kan bli dyrt om mamma inte har bilbältet på sig och ÄNNU dyrare för mamma om barnen inte har bältet på sig...
Innan de åkte vidare sa hon att nästa gång de är på besök i Skorped kanske de tigger en kaffekopp hos oss... Det lovade vi att vi gärna skulle bjuda på - Poliserna är rätt trevliga typer iaf och inte alls särskilt läskiga.

Nu är det en sväng med snabeldraken och sen får vi väl se vad som händer!

1 kommentar:

lantislygdman sa...

Poliser gillar vi!! Undra om Konstapeln som du krockade med en gång i tiden är kvar i tjänst..??