tisdag 5 maj 2009

Vilda västern fix!


Snart är det dags för den stora Vilda Västern festen. Ikväll har det rotats i alla gömmor för att få till den optimala maskeradklädseln! Jag hade tänkt att köpa mig en dress från nåt internet företag men jag hittade lite att sy om och fixa till så det kan nog bli bra, å blir det inte bra så får det funka ändå!
Imorse tog jag bussen till stan. Somnade likt ett spädbarn... åh va snygg man ska va när man sitter och sover på sin plats?! Hur som helst. Jag somnar jämt när jag åker buss.
Gick till sjukgymnasten och fick mig en behandling. Det ska visst vara klart nu! Hoppas att mitt onda går bort forever!
Stressade ut på stan när det blev llunch - skulle kolla loppisen om det fanns något snyggt till Västern festen... men ack vad jag bedrog mig - hittade inget att köpa! Gör ett nytt försök imorgon hos Röda korset!
Anna hon har handlat friskt hos grannfrun - har en riktigt fin utstyrsel!!
Skyndade mig runt stan och sedan in på jobbet för att slutföra dagens jobb - plingeling... i telefonen. En vänlig själ frågade om jag ville åka bil hem!! Så klart - kul att slippa sitta med 30 svettiga gymnasie elever!!

Stora avverkningen har skett på vår gård ikväll. Två stora träd är nedhuggna och det av självaste Skogsvaktaren själv!! Ja, han har väl inte bara en titel - han går ju under chufför, allt i allo m m. Nu återstår att bära kvistar tills vi dör kan jag tro!

Min skrivar kurs avslutades ikväll. En sista chatt med min kurskamrater! Så va det roliga över men skrivandet fortsätter iaf
Kvällen är sen... dags att sova, chefen är hemma så då blir det inget onödigt nattsudd... såååå mera om mig imorgon!

Inga kommentarer: