fredag 29 maj 2009

En underbar morgon!

Vaknadet till en underbart solig morgon. Fåglarna kvittrar och allt är bara helt super!
Barnen ser på film och vaknar till. Nils har fått sin efterlängtade välling. Han har nog varit sugen på den en stund.
Nu är det kaffepannan som ska laddas. Detta är den bästa stunden på hela dagen. Mogonkaffe, macka och allehanda Dagens ÖA har nog ingen givande läsning. Kommunen höjde skatten igår, när det träder i kraft vet jag inte men det kan man väl läsa om.... SKATT, SKATT, SKATT...
Nå väl.... vi gör väl som vi gjort tidigare - SKITER I FINANSKRISEN!

Idag ska jag se om jag ska hjälpa min sambo med stugbygget... han behöver hjälp från nån som kan och är en riktigt hantverkare och som har gjorté förut! Ops... då kanske det inte är mig han ska vända sig till... å andra sidan hittade jag på att han behövde hjälp... han är så duktig så han klarar sig själv. Det va visst nån stock som skulle slipas men tydligen så måste man va stark enl. Diriktör Fjeldseth... -är inte jag stark?? Nja, lite kanske men kanske inte tillräckligt för att styra det där slip-monstret. Vi får väl se.
Blir det inget av med det där så tror jag att jag bränner till Bredbyn och köper lite plantjord... Dags att börja ta tag i trädgårdssysslorna... Alla mina fantastiska rabatter måste ju skötas om, mitt enorma jordgubbsland ska ....STOPP.... JAg har inga enorma rabatter, ej heller nåt stort jordgubbsland. En lite pyramid där alla plantor dött under vintern.. men jag ska få nya av Irra! Värst va jag luras idag! Jag skulle nog vilja ha en fin trädgård men jag orkar inte sköta om det! Några tomatplantor i växthuset och sen får det räcka.

Livet är underart! Kramelikram!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Oj, jag blev nästan dööörädd, ja nertryckt till skoskaven, när jag läste om din fina , jättestora rabatt, puhhh...
Tur att du lurades...