söndag 3 maj 2009

Kan omöjligt bli bättre!


Men oj va det går undan.. redan den 3:e maj. Jag kan säga att den här helgen har inte givit något utrymme för bloggande eller surfande.
Sista april åkte vi till stan och gjorde lite inköp, ha haa nu har jag en ny vattenkokare. Livet fungerar igen!!
Fick åt oss en härlig paj-middag innan brasan skulle avnjutas... gick rätt så snabbt kan jag lova. Jag gillar inte valborgsmässoafton - stå och frysa vid brasan och nästan inte höra talaren eller manskören... som sagt - Nils och jag gjorde besöket mycket kort! Raketerna kunde man se från Annas altan.
1 maj = ingen demonstration men däremot en härlig dag i solen. Varmt som den värsta sommardag.
Kl. två träffades festkommittén på bygdegården... vi tog våra supersnabba cyklar och drog iväg. Blev ett möte utomhus - mycket bra!
Avslutade dagen med mat på Faktorvägen och bad för barnen! Ännu en mycket trevlig kväll i glada vänners lag!
Lördag - då va det min tur att stå vid spisen. Stekte både fläskfilé och kyckling. Bäst att förbereda för denna dagen är/var STORA SOPARDAGEN! Skorpedsvägen städas och sopas från allt skräp och grus... ett rejält mannskap va ute med sina kvastar. Kan bero på att det är så trevligt samt att det även denna dagen va ett underbart väder!
När sopningen va klar samlades vi vid minigolfen för korvätning - 80 korvar gick åt!
Dammig som bara den knatade vi hem till var "vört" för en uppfräschning... kunde behövas!
Mina underbara vänner kom och hjälpte till med den sista snitsen av maten! Sen va det bara att köra igång. Tänk att det alltid är trevligare att äta tillsammans!
Kvällen förflöt och hur mätt man än är så går det inte att säga nej till Super Gulliks stekta ägg - stekta över öppen eld. Det slank nog ner ett par stycken där på natten!
Ja, så har den här helgen förflutit och det på ett mycket bra och trevligt sätt. Detta är bara början på en kanonsommar. Frågan är om det kan bli mycket bättre än så här? Varmt, sol, vänner och bara skoj!

Over and out

2 kommentarer:

Maria i Ström sa...

Hej du, tänk hur det blir när du inte bloggar på ett par dagar blir man genast orolig och börjar fundera över vad som kan ha hänt. Men då är det så lyckligt att du bara har det bra. Vad härligt!!
Kram Maria

ScrapAnga sa...

Hoppsan, fick visst ta med kaffet in hit, det var så många nya inlägg.
Håller med dig, helt underbar helg med diverse god mat,grillning och gott sällskap.
Sista april fick vi helt plötsligt fira hemma hos oss, eftersom värdparet blev akut sjuka.
Vi hade inget planerat för resten av helgen, förutom dopet, men på lördag tog vi champagneflaskan och blommor och drog iväg för att överraska de nygifta, har man gift sig ska det festas i dagarna 3.
Där blev vi bjudna på både god dryck och mat, inte illa.
Sen lördag, då blev vi helt plötsligt bortbjudna!!
Ojoj, hur ska vi orka, ja men en liten stund bara. Jo, tjena, det var ju nästan morron som vanligt innan man kom i säng, hihi.
Så kaffet får vara xtra starkt idag. Kramelikram