måndag 4 maj 2009

Missade ett års kalaset!

Dagarna rinner iväg och helt plötsligt kom jag på att jag bloggat i ett år... ett år och 6 dagar! Det har blivit några inlägg... har inte skrivit ett om dagen men näst intill.
Det är rätt ofattbart att det finns nåt att skriva om alla dagar. I och för sig är det väl mer eller mindre intressanta inlägg men ändå.
Idag kom vi på att man borde ha lämnat in deklarationen. Typiskt, alltid i sista minuten! Trodde att jag skulle bli tvungen att bränna till stan med blanketten men det löste sig. Räddningen kom hem till mitt köksbord.... kaffegästen skulle ändå vägen förbi stan så nu har skattekontoret fått min deklaration - måtte alla mina skumma avdrag gå igenom?! Hm... har ju endast reseavdrag, å kör gör jag ju en hel del så det kan de väl inte opponera sig om!

Idag har jag och killarna varit ute. Inte alls lika fint väder idag som i helgen men det ryker i min eld även denna dag. Jag hittar en massa trevligt brännbart hela tiden och jag går omkring och luktar timmer-kojs-gubbe!
Vi åt lunch ute, mackor och varm cholkad... vi grillade även en korv. När man ändå har elden igång ska man ju passa på!
Nu ska jag ta och ringa till min ny-gifta vän. Men skriver nog mera sen, eller imorgon eller när det passar helt enkelt!

2 kommentarer:

Malin sa...

Man får väl säga Grattis till 1-års bloggandet (kan man säga så?)!! Kramar från en regnruskigt Alanya!

ScrapAnga sa...

Ojojoj, ja jag försktar timmerkojsgu lutår att du luktar rök.
Det är så äckligt, har eldat en del med, men jag började rakt må illa, ha det bra, vi höres...Anga