måndag 18 maj 2009

Fixet fortsätter

Nu har jag sprayat slut i alla färgburkar... gallret börjar ta form... ja, med lite fantasi så kan det bli ett fängelse. Men jag lägger inte ut nån bild för då blir det inget spännande när man kommer till Bodegan... eller är det SALOONEN?

Biljettförsäljningen går som hejsan... ikväll har jag levererat 6 biljetter.

Alla bitar faller sakta men säkert på plats. Har även hört att Western brödet både är jäst och gräddat... mums! Självaste bagerskan fick sig en kopp kaffe medan brödet jäste så läget är under kontroll. Frågan är hur det går några gårdar bort med sömningen?? Jag är väldigt nyfiken. Jag måste nog älga iväg och lägga nåt i postlådan... nåt som ska tränas på innan festen... Hm, det är nog bara hon som förstår vad jag menar så ni andra kan luta er tillbaka och invänta den 22:a istället. Å skulle inte hon heller förstå så får hon väl kolla lådan... där ligger tre runda mjuka saker - alltså - det är inga lösbröst - med tanke på antalet!! OBS! Det är förbjudet att kolla i andras postlådor!!


Imorgon är det fullt ös på lunchen. Ska till festprissen och hämta ut en del saker. Måste på leksaksaffären och köpa lite grejor... herre je va de är fullt upp! Men det är bäst att passa på eftersom det är enda dagen jag är i stan!

Det roliga är att barnen frågar och undrar hela tiden vad det är vi ska göra och tycker givetvis att det ser skoj ut. Lägligt nog så ska det till Prästgården dagen därpå på kalas och de ska oxå klä ut sig... gissa vad de vill klä ut sig till... Så klart Cowboys! Det känns rätt enkelt eftersom vi har en del grejor till just den typen av maskerad för en gång skull.
Nej.. nu är det lite fotoredigering som gäller... ännu mera fix inför festen. Mobilen går varm med alla MMS och SMS... GRATTIS telia, Ni är en vinnare i detta sammanhang!
Bäst att jobba på - hoppsan här kommer en av mina modeller, ska bli fotad och ett affischnamn. Kanske första och enda gången - vad vet jag?!!

Om jag va ledig imorgon skulle jag sitta uppe halva natten och se en riktigt klassiker på TV1000 nordic - Nionde kompaniet - ännu en Colin-film som är rätt så kul än fast den har några år på nacken! Men nu ska jag ju faktist jobba så det blir till att spela in och njuta av den imorgon istället.

Godkväll vänner! Å du som inte har ordnat med din Vilda Västern-skrud - det är hög tid att börja sömma, färga, och fundera! Vi saknar förmodligen en saloon-pianist... Gör slag i sak vet´ja´.


2 kommentarer:

lantislygdman sa...

Har provat "bollarna" lite idag...och det var som sagt varken löstuttar eller geisha kulor.... Måste nog älga iväg å titta på det däringa gallret..

annicalygdman sa...

klåsiken va det verka bli en för bra fest de där!!! Å så kul med en engagerad och påhittig festkommite sas. SÅ typiskt att vi åker precis den dagen, men kanske sväng vi förbi på en liten färdknäpp så man får se er iaf... krams