tisdag 19 maj 2009

Todilooooo!

Ja, nu tryter det på rubrikfronten igen. Denna dagen har verkligen gått "i ett" som man brukar säga. Min enda jobbardag den här veckan... då gäller det att ligga i.
Lunchen fick jag tillbringa med Anna på Festprissen. Skojsigt värre...!! Vi fick åt oss det vi skulle ha och lite till så klart! En timme går fort när man har roligt så för att hon skulle orka vidare på stan så fick hon sig en kaffeslurk på SV!!
Skyndade mig hem efter jobbet och hämtade barnen - gjorde ännu en näringsriktig middag åt mina små troll... bytte om till gympakläder och iväg till barngympan för sista gången den här terminen.
Undertiden va jag och tankade bilen och tog mig en tur till ett trevligt fiskeställe. Skulle kolla om det va möjligt att ta med sig barnen dit... Yes... för en gång skull en plats som inte vuxit igen. Har väl inte varit till Båtvattnet på fem år. Men men... nu har jag kollat och det ser helt ok ut att ta med sig kidsen och svägerskan på en fisketur. Som sagt, en timme går fort och jag återvände för att hämta på gympan.
Skulle bara en sväng och lämna ut 2 biljetter till festen... när telefonen ringde... denna mobil som går varm nu för tiden.
Panik i lägret - 4 herrar stod på bygdis och behövde nånstans att sova... ingen annan än jag fanns tillgänglig från styrelsen så jag brännde iväg dit, låste upp, fixade och grejade så att gubbsen skulle klara sig för natten. Måste dit imorgon igen och göra iordning de rätta bäddarna de ska ha. ALLTID REDO!!
Tur att man har snälla barn, satt och väntade på mig i bilen medan jag sprang runt och snackade engelska som den värsta guiden! Många frågor va det. Finns det internet, hur fungerar tvättmaskinen, åt vilket håll ligger Hädanberg, om man kör ut på vägen mot Junsele hur många mil är det då till Sollefteå...? Ja, bra fråga?! Om man ska till Stöde - ska man då köra över Gålsjöbruk eller ta E4:an? Hjälp - jag hoppas att de fick någolunda svar - tur att han som frågade inte va från Lithauen utan kunde svenska och bodde åt Gävletrakten.

Jag hoppas att gubbarna sover gott och att de fick lite mat i magen... Jag förvarnade iaf om att vi skulle ha en liten fest på fredag... BARA FÖR MEDLEMMAR! De får hålla sig ute i fritidsgården där de ska bo. Jag antar att de kommer att få en chock när Dr Quinn, Daltons, och Macahans kommer insvepandes över gårdsplanen...

Apropå FESTEN... (det mesta kretsar kring det just nu)
Igår dök ju lite oväntat Tracy upp... en blond brud som tydligen ska dit... på bygdis alltså. Hon åkte med mig från Bjästa och sa väl inte mycket men ändå. En trevlig tjej som jag inte hunnit bekanta mig med så mycket ännu. Hon bor här så länge och håller sig för sig själv. Det är nåt mystiskt över henne men det visar väl sig fram mot helgen....
Tro det eller ej... men idag så träffade vi hennes tvillingsyster på stan... -Todiloooo - det är jag som är Dolly... Jaha - en blondin till... som bums skulle hänga med till Skorped. Jag skickade henne med Anna så nu har vi en brud var att sköta om tills på fredag - Vart de tar vägen sen har jag ingen aning om men vi får väl se om de är nån fart på dem?! Verkar vara ena riktiga fest-brudar som inte nekar en västern fest ej heller en sväng till övervåningen.
Den som lever får se!

Ikväll har jag suttit och klippt barbiljetter... si så där en 160 st. Mycke klipp och mycke små pappersbitar... Här jobbas det till 100% - borde gå och lägga mig!
Så... jag tror jag gör det - Tracy verkar vara försvunnen - är väl å kollar byn kan jag tänka mig - men en tisdag... hur kul kan det vara på byn en tisdagsnatt?? Jag har föresten sett två andra busar stryka omkring också - två mystiska män.... De dyker säkert också upp på fredag! spänningen fortsätter!
Nå väl... dröm eller fantasi - döm själva.... jag gå iaf och lägger mig!

Natti natti!!

Inga kommentarer: