måndag 11 maj 2009

Sammanfattning av helgen!



Ännu en helg har dragit förbi! En jättetrevlig helg på alla sätt och vis.
Fredagens fest på Moliden va trevlig som tusan. Startade med buss från Skorped och vidare mot Bredbyn för ett depåstopp. Molidens FP bjöd på god mat och trevlig underhållning av Anna-Lena Brundin, Janne-Krantz och Pink-Hink - spetsade med Kee Marcello. Det lockade till många skratt. Pinkarna drog sina värsta hårdrockshits.... inte så lätt att "styr-dansa" till men visst, det kändes i benen dagen efter att man svängt runt på dansgolvet.









Natten avslutades i sedvanlig ordning - äggstekning!

Lördagen som skulle bli en vedstablings dag hos Robban blev inställt eftersom de kvällen innan hade haft ett för hårt arbetande gäng... ALLT VA KLART! Bra jobbat!
Vi fick oss en tur till stan... Jag köpte lite presenter och ett par skor medan grabbarna va och kollade på maskinutställning på Örnfrakt. Det va mycke´folk på stan - kanske va det Robban och Gert som drog folk.

Kvällen avslutades med grillning och en sittning på altanen. Härligt väder.



Några av mina ordinare altansittare va på partaj på Brux... men med många SMS och MMS så hade jag full koll på vad som hände där.
Tydlingen så kom Ystad - Hapapranda vandrarna dit och knyckte dem på pengar... Och som alla vet så är Skörpeborna ett frikostigt släkte... skänkte allt va de´hade... tror jag... trallala... det är bra att man inte behöver skämmas!
Somnade tidigt för en gång skull... Vört det är den här förbaskade allergimedicinen! Man blir ju helt slut på! Nyser gör jag hela tiden iaf... förstår inte att det ska va så jobbigt... kliar i ögonen gör det oxå!
Söndagen va en riktigt kalas dag. Emil Öberg fyllde 5 år och grabbarna drog dit med paket under armen.
Vi vuxna fick gå på kalas hos farbror Arne som snart fyller 50. Bröderna Näsström är borta när han fyller på riktigt så vi tog och gick den här helgen istället. Med både paket och kladdkaka firade vi den blivande 50-åringen!
För övrigt så va det en lugn och skön söndag. Lite eldning och almännt trevligt bara. Förutom att hela min kalufs höll på att brinna upp... tur att det gick bra! Måste nog vara lite försiktig när jag är ute och bränner!
Kvällen avslutades med TV8 och direktsändning av YSTAD - HAPARANDA från Örnsköldsvik. Synd att det regnade för dem som stod där och kollade. Vi som satt i soffan hade det varmt och gött med kaffe....
Bäst att ta tag i dagens sysslor...







2 kommentarer:

ScrapAnga sa...

Soft o skön avslutning på helgen ; )

P-O Sedin sa...

Lånar kee marccello bilden av dig till Hinkens blogg.. hoppas det är okej :-)