söndag 17 maj 2009

En sån solig dag!

Idag har jag tillbringat hela min dag utomhus. Jag trotsade pollenhelvetet och har njutit av solen. Men... jag är ingen solare så jag har som vanligt krattat och påtat lite här och där.
Sen en tid så har Skorped invaderats av katter. Jag har inget emot katter bara de håller sig nån annanstans än på min gård. De stryker runt och är både här och där på min tomt... i uthuset, i sandlådan... ja, överallt. Det värsta är om man glömmer altandörren öppen så är de där också. Katter är ju bra på det viset att de äter upp små äckliga råttor... bra. MEN de gillar även pippifåglar, men bara till en viss del verkar det som. Det ligger fågeldun och halvätna trast-mammor lite var stans. Jag gjorde en sanering idag av dessa döda fåglar. Urk. Om de nu bums ska döda dem så kan de väl äta upp dem också!
Eftersom jag lämnat tillbaka den fina bilen jag lånade så måste man väl försöka sköta om den bil man har... tog och blåste av den med högtryckstvätten som jag blivit mer kompis med än sist... vet inte varför men på nåt vis så funkar det bättre och bättre med alla sladdar och slangar.
Tog fram lilla vaxflaskan och tänkte att jag skulle vaxa bort lite asfalts-grejs från bakluckan och helt plötsligt hade jag smörjt in hela bilen med vax... Det va väl så där kul, men bilen blev rätt fin. Kände mig rätt så nöjd när jag va klar iaf.
Farmor såg till att vi fick mat idag. Strålande!! Jag hade då rakt ingen inspiration att laga nån mat idag. När det är fint väder vill jag inte vara inne - så är det bara.
Tittade förbi hos en av alla Stockholmsresenärer.... ha haaa, tänk va sliten man kan se ut för några dagar i huvudstaden!! GRATTIS min vän - imorgon är det MÅNDAG!!! En ny härlig arbetsvecka....
Arbetsveckan blir rätt kort för min egen del. Jobbar bara tisdag! Räknade ut att det är 2½ dag som går bort i och med röd dag på torsdag... Därför blir min vecka otroligt kort! De´bli bra re´. Har nog en hel del att fixa och trixa med innan festen på fredag. VILDA WÄSTERN - Ji-haa!

Nu har lugnet lagt sig i huset och jag borde ta fram den där snabeldraken som älskar grus och damm... MEN det känns skitdrygt så antingen så gör jag det eller så slänger jag mig i soffan, ser en film och mumsar upp chips som finns kvar sen igår.
Hm - vilken samvetsfråga det blev. Kanske dammsuger jag imorgon - klockan är ju ändå över 22... ja, vi får väl se hur det blir!

Godkväll!

Inga kommentarer: