måndag 25 maj 2009

Doften av lera...


...sprider sig över vår gård! Nu står här en grävare, om än på farbror Arnes "lägda". Vi ska göra den riktigt trevlig... Klippt och fin ska den bli. Utsikten från vår altan ska bli nåt annat än en massa högt gräs! Förhoppningsvis så blir det en bra fotbollsplan för våra små killar.

Fotboll är det också dags för imorgon. Axel ska på sin första fotbollsträning. Han längtar sååååå.


Idag for jag till stan med Dalton brödernas kläder. Tog en sväng på ytterområdena och handlade lite prylar inför campingsäsongen... plastmuggar och annat som kan komma till pass när man är ute med vår snygga husvagn!

Hittade även ett par skor som passade utmärkt på mina fötter. Se så... lite rustad är man inför sommaren.

När jag kom hem fick jag en faslig energi, gjorde pannkaka till middag och satte igång en bulldeg... känner mig som en riktig husmor. Tvättstugan fick sig också en duvning så nu är den riktigt trevlig, det va ett tag sen kan jag säga.

Nu borde bara övriga huset också storstädas. Men det kommer väl fler dagar. Jag har hört att det ska regna den här veckan så imorgonkväll är det väl läge att vara inne och göra nåt nyttigt.

Allt har blivit eftersatt här hemma efter som all tid har gått åt till fixandet av festen.

Rickard har påbörjat bygget av sjöboden - Hurra va bra det kommer att bli. Han håller till i industrihuset för att slippa vara utomhus. Tur att det finns krypin att låna när det kniper... Vissa har då alla resurser som man kan behöva!
Nåväl, ikväll blev det ett lite kortare inlägg.. men jag har nog inget mer att skriva om.

Det kanske händer nåt imorgon... då är det ju tisdag och det brukar ju vara en av mina favoritdagar, har blivit så på nåt vis.

Godkväll

Inga kommentarer: