torsdag 28 maj 2009

Det luktar sommarsaft...

Ikväll sa Axel precis det... Det luktar gott, det luktar sommarsaft. Jag tror att det är häggen han känner. Det doftar verkligen underbart. Solen skiner och det känns att vindarna blir varmare och varmare. Åh, va härligt det är.

Nog borde väl vårkänslorna spira lite här och där??!!
Där det spirar ordentligt verkar va i Hädanbergs-skogen!!... ja, om man är björn iaf. Rikskändisen Olle Fjeldseths björnfilm ligger både på Aftonbladet och ÖA, kolla själv.

Ikväll har jag fått mig en rask promenad med Anna. Det kändes skönt att få röra på fläsket efter tre dagar i kontorsstolen. Känner mig rätt "leabrötten" efter allt bussåkande (buss-sovande)

Jag har även varit ute med sekatören och ansat bärbuskarna... rätt årstid att göra det eller ej... ingen aning men fula kvistar ska bort om det så är vår eller höst!


Ännu en maskin jobbar på vår blivande fotbollsplan eller vad man ska kalla det... nu är det lite fin justeringar eller torvborttagning - ja, nån sorts utjämning iaf. Det ser ut som om det är självaste Byggare Bob som är här och jobbar. Can we fixed it - Yes we can!
Imorgon åker farmor till Stockholm, vi stack dit en sväng och överlämnade morsdagspresenten... inget märkvärdigt men ändå ett litet paket för skojs skull.
Nu ska jag läggamig och läsa lite DrömHem och trädgård... såg en härlig buffé uppdukad som jag gärna skulle göra och bjuda några goda vänner på. Det ser alltid så trevligt ut med buffébord - vem vet.... rätt som det är så står här en dignande buffé...
God kväll

Inga kommentarer: