lördag 11 december 2010

Tredje...

Imorgon tänder vi det tredje advents ljuset. Till ljuset blir det kaffe och julkalender med en nyttig och bra frukost... särskilt till Axel som ska spela tre matcher imorgon. Vi håller tummarna att vädret inte blir kallare än ikväll - just nu är det -18 och riktigt bistert. Det blir till att ta med allt vad underställ och värmade sockar som huset har att erbjuda.
Efter dagens träning så har vi bara softat här hemma. Det har varit en skön eftermiddag. Det blev ingen julmarknad i Östergensjö - hann´s inte med, tyvärr, vi hann inte åka till Högbyn heller. MEN så kan det ju vara i dessa jultider.
Vad vi däremot hann med var Axels stjärngossepremiär. Gick hur bra som helst! Men vilket påhitt - pojkar i vita klänningar/särkar, strut på huvudet och en stjärna i handen... MEN det ska ju vara så - Punkt slut.

Eftersom det blir en tidig morgon (måste ju sova också) så kunde vi inte gå och gratta dagens födelsedags barn - GRATTIS Daniel Ö till din ringa ålder av 27 år... "igen"

En vit jul, kan betyda mer än en sak!
* Bilden är lånad ' 
Just nu härjar MAGSJUKAN i vart och varannat hus - fy vale... än har vi klarat oss och det är jag tacksam för. Tror jag tar en kork av det starkaste som huset har att erbjuda... kanske bränner det bort en och annan bacill. Jag tar det endast i medicinskt syfte... JAG har nämnligen skrivit på om en VIT jul, fast det gällde ju julafton, juldagen och annandagen...
Idag stod IOGT-NTO i Bjästa och stack en lista under näsan på mig - Klart att jag skrev på - jag har inga planer på nån fest under juldagarna så varför inte... Fest får det bli nån annan gång!
Julen är ju barnens och familjernas högtid så då kan man väl låta korken sitta på... Har aldrig förstått de som sitter och dricker sig kanon på julafton och har barn... sitter man själv va det väl de samma - å andra sidan tycker jag att ingen borde sitta själv på julen... då ska man ju va "elag" (tillsammans).
Nog om detta - var och en gör vad en har lust och råd till - än´te sagt så!

Imorgon kommer det blider från helgens äventyr, knäckkok, lucia och hockeymatch...

Natti natti!!

Inga kommentarer: