fredag 24 december 2010

God Jul!

Klockan är lite efter midnatt och nu är det julafton. Dagen som vi väntat och jobbat så hårt för.
Den här "Dan före dopparedan" har varit lång och mycket att göra. Jag har bockat av nästan allt på att göra listan... har några paket som inte är inslagna och just nu känns det rätt så drygt må jag säga. MEN det ska nog hinnas med innan gryningen.
Vi har spelat Bingo lott och kammade hem NOLL! Som vanligt med andra ord.
Farmor och Farfar va här och vi drack glögg och hade trevligt.

Kylan håller i sig och man får en himla massa motion av att springa ner till källaren å elda hela tiden.

Allt är under kontroll - tror jag iaf. Det enda som riktigt gick åt skogen va middagen idag. Jag höll på för fullt medan grabbarna julbadade (OBS! Nils älskade BÄ har även badat idag och det blev en stor förändring - jag lovar) Sen var det min tur att ta en dusch medan potatisen kokade... Tidsoptimist som man är så trodde jag att jag skulle hinna renbädda också... medan potaisen kokade vidare.... kom ner och insåg att vattnet kokat bort och det vi skulle äta hade blivit vidbrännt... då brast jag ut i tårar... MEN mina snälla grabbar kramade om mig och jag kokade nya potäter... så va saken ur världen och middag fick vi.

Nu är det sista rycket... tomten har ju fått sin gröttallrik på altanden och jag måste väl kolla om han smakat nåt... för kollar inte jag det ikväll så kollar ju grabbarna det imorgon... å jag hoppas att tomten inte varit storbjuden...

Jag kan även meddela att helt paketlös blir jag inte imorgon - jag fick besök av grannarna ikväll och vi fick paktet alla tre... Snacka om att man har tur! Både i paketutdelningen och att ha så gulliga grannar!
Så till sist...
En riktigt GOD JUL till er alla. Det ska komma mera bilder men jag har inte haft rätt dator i farten och då är det inte så lätt...

Natti natti!

Inga kommentarer: