måndag 13 december 2010

Sankta Lucia!

Nu har det lussats klart för denna jul - tror jag iaf.
Dagen började med luciafirande på skolan. Barnen va jätteduktiga och vilka förmågor det finns i denna by!
Synd att så många va drabbade av magsjukan, det va ett visst mannfall i luciatåget men vi fick iaf en härlig morgon som avslutades med kaffe och lussebulle!

Har försökt att föra över lite bilder men det vill sig inte riktigt... provar imorgon igen. Jag fick iaf in en skön-sjungande stjärngosse... och ett fint luciatåg

Luciadagen innebär även Öppethus på Vuxenskolan. Många trevliga möten och många koppar glögg!
Som vanligt blir det dålig matordning denna dagen och jag insåg när jag kom hem från jobbet att jag inte ätit något sedan frukost om man bortser från en och annan lussebulle.

Ikväll har vi sett vidare på Greveholm och har nu fyra avsnitt kvar... vi längtar redan.

Jag har suttit med en massa jobb ikväll medan jag sett lite på tv. SVENSKA HJÄLTAR galan - wow vilka underbara människor det finns i den här världen.

Nu ska jag göra kväll - har en bok som också är rätt spännande så den ska jag lägga mig och njuta av.

Jag hann aldrig tala med Rickard nåt ikväll men jag hoppas att allt är bra även idag. Livet rullar på i en faslig fart. Kallt är det som bara tusan och jag kan bara berömma mig själv som i somras styrde in en hel del ved... den värmer gott nu som då - när veden åkte in va det värsta bikinivädret vilket man inte kan säga att det är nu.

God natt vänner - imorgon blir det säkert ett och annat julklappsinköp - jag börjar snart få panik! MEN MEN det blir nog jul i vilket fall som helst!

Inga kommentarer: