fredag 3 december 2010

Försvunnen!

Visst är det märkligt när saker bara försvinner... Upptäckte idag att vår snöstyra är på vift... hur nu det kan hända! Blev rätt förvåndad när den inte fanns på gården - hm, blir till att leta imorgon. Så jag skickar ut en efterlysning - nån som sett en ensam snöstyra nånstans? Jag saknar den iaf... känns praktiskt att ha en till hands när det vita singlar ner från himlen. Kanske är det kvar vid nån hockeyplan eller så har snöskottaren lyckats smita in nångonstans och glömt dra hem sin vän...

Ikväll har vi ätit pizza - Jag, grabbarna och grannfrun med dotter blev bjuden på pizza av en gräsänkling... Det va ju gott och onyttigt. Tur att jag dängde iväg en mil på cykeln innan middagen!

Imorgon är det dags för lucia övning för Nils i Önskan och Jag och Axel drar till Bjästa på hockeyträning. Hoppas att det inte är så förbaskat kallt - börjar tröttna på det nu.
Alltså - inget Melodikryss denna lördagförmiddag - dessutom har ju min kompanjon rymt till den förorenade platsen Östersund... Ska visst hejja fram Svenskarna i skidskyttetävlingarna. Nåväl - krysset tar jag på nätet när tid finnes!

Kvällen bjuder på en helkväll i Önskans bönhus - lucia och lussebullar för hela slanten - En trevlig tradition som man ogärna missar.
Jag känner mig nöjd och trött och ska chockera omvärlden med att gå och lägga mig... har en bra bok så den får bli mitt sällskap.

Har surrat med Kazakstan på Skype i eftermiddag (kväll där) Allt va bra där och jag beundrar Rickard som jobbar så hårt - långa arbetsdagar och lite kväll kan man väl sammanfatta det hela. Avundas inte det livet - här är det ju iaf som vanligt och man får sova i sin egen säng. Love you darling!!

Innan jag går och lägger mig måste jag kolla tv-tiden för julkalendern imorgon - måste ses!! En del av julmyset.
SVT2 kl 8:45, då ska kaffet vara klart!!


Inga kommentarer: