tisdag 21 december 2010

Jullov!!

Dagen närmar sig sitt slut och det har verkligen varit en dag med fullt ös.
Fakturor har skickats åt alla håll, utebetalningar, avpricknigar, slutrapporteringar, telefonsamtal runt om i kommunen... god jul önskningar och en massa kramar!
Edit kom in med en mega stor påse frukt - inte illa... nu är fruktskålarna fyllda till bredden så det är bara att mumsa på.
Fredrik kom med fikabullar.
Emila skrev julkort... Ja det har varit full huggning kan jag säga.
Lunchen fördrev jag med att göra en del ärenden åt andra... men också åt mig själv. Kom på att jag behövde äta också... kan vara bra att fylla på tankarna ibland... för att tankeverksamheten ska fungera så att säga.
Snärtade in på Thairestaurangen - ett mycket bra ställe. Där träffade jag två Skorpedsbor som jag fick en trevlig pratstund med. Det gjorde mig verkligen glad! Alltid kul att träffa folk från byn.
Mot SV-borgen - mat i magen och mera surr och mera jobb.
Mamma kom in en stund och drack kaffe med oss... Kaffe måste man också ha.
Jag blev kvar till strax före 17 och jag tror att jag har läget under kontroll - känns alltid knepigt att gå på ledighet och inte veta om allt är gjort eller hur mycket är glömt?!
Paketen under granen skulle fördelas och till och med jag fick paket... Jag har en snäll chef. Jag fick också en jättefin julgrupp att sätta på bordet. När hyacinten blommar kommer det att dofta jul till 100%.

Efter lite rantande hit och dit så körde jag till Bjästa för kvällens KB65-insats. Gick fin fint!!

Väl hemma så där vid 21 snåret skickade jag hem farmor så hon också skulle få en lugn stund. Telefonen ringde och det va dags för granförsäljning... inte de finaste granarna är kvar så jag hade inte mage att ta betalt... det är ju dessutom nästan -20 och då ska man ha tur om granen håller... Skickade med 2 hyggliga granar till ett mycket förnämnligt pris... kanske det lönar sig att vara snäll om man skulle kika in på Elgiganten nån gång... "Julen gör mänskan god och glad"

Imorgon åker vår egen gran in. Jag ska nog klara det själv - kapa lite och sätta den på foten kan väl inte vara så svårt... jag är ju för tusan en "bonn-jänta" i grund och botten.

Himmel å pannkaka va långt inlägg det här blev... men det är väl ungefär så min dag har varit... låååång men mycket bra och roligt.

Det få väl sätta punkt för denna dagen. Nu är vi inne på spurten inför julen... Full fart tills vi når mål-linjen!

Kramelikram!

Inga kommentarer: