lördag 25 december 2010

Juldagen!

Juldagen brukar i vanliga fall innebära Julotta men i år så skippade jag det och det gjorde inte så mycket. Det va rätt skönt att sova lite längre också.
En mysig frukost med grabbarna och sen började de plocka i sina julklappar. Det har spelats Nintendo DS och Wii idag. Både NHL och Mario Kart...
Vi sprang över till grannarna och fikade och hade en trevlig stund resten av dagen har vi bara varit hemma. Nu är det inte lika kallt men fortfarande är det ett rännande ner till pannan för att elda.
Det är mysigt med jul och särskilt de här dagarna efter julafton... lugnet kommer liksom.

Innan Fångarna Fortet tog jag ett låångt bad - det är inte ofta det händer men ibland är det så härligt. Jag tycker synd om Rickard som inte får vara med oss såna här dagar. Men snart kommer han hem igen.

Grabbarna gick upp och kollade på en av alla filmer som de fått. Jag sitter och kollar bloggar, mail och FB, i bakrunden går en svensk film som jag sett tusen gånger tidigare.
En annan film jag sett väldigt många gånger är ÄNGLAGÅRD. Den gick tidigare idag och den kollade jag på och nu längtar jag tills jag får krypa in i biomörkret och se den TREDJE upplagan av denna film. Filmkritikerna har sågat den totalt men det skiter jag i. Jag gillar skådisarna, miljöerna och musiken i filmerna - Jag bara måste se den. Mamma och pappa fick faktist biljetter för att gå å se filmen - hoppas att de kommer iväg bara.

Det är skönt när hemmet är tyst, varmt och lugnt - precis vad jag behöver. Jag läste en status på FB där det stod - Jag börjar nog bli gammal, bara tanken på krogen och fylla får mig att få migrän.... o s v...
Bruden som skrivt det är lika gammal som jag, eller jag menar ung. Jag må hålla med till 100%. Skulle någon ha tvingat iväg mig på krogen ikväll vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Tack å lov är man inte så poppis!

Imorgon kör jag en repris av den här dagen och på måndag drar vi iväg till stan för att byta Axels skidpjäxor. Grabben har ju snart lika stora fötter som jag.

Bilder från våra dagar kommer... ladda över lite från kameran men det får bli imorgon.

Natti natti!

Inga kommentarer: