torsdag 29 april 2010

Vilken kille!

Jag har suttit och lyssnat på Emil Källström på web-radion - Kul att höra en person man faktiskt känner berätta om sig själv i radio, hur han ser på sig själv och hur hans planer för partiet och framtiden ser ut.
Jag kan bara säga att jag skulle bli förvånad om inte den här killen klättrar snabbt inom Centerpartiet. En klok pojke som tror på Norrland och Norrlands framtid. BRA EMIL!! Det hoppas jag är en tråd som du aldrig släpper...
Som han sa: är det nån som ska rädda Norrland så är det Norrlänningarna själva!
Ett motto helt i min smak!
Jag lånar fotot från Centerpartiet i Örnsköldsvik

Som jag skrev tidigare så är det full debatt mellan partierna. Imorse lyssnade jag på Miljöpartiets Maria Wetterstrand debattera mot Centerpartiets Andreas Carlgren. Givetvis va jag nyfiken på vad de skulle säga om bensinpriset. Jag blir bara förbannad när jag hör MP:s argument... så klart så måste vi byta till nåt hållbart allternativ men deras sätt är inte rätt och inte bra.
Skrattade lite för mig själv när jag åkte till jobbet och tänkte på vad som sagts tidigare. Redan 1988 när jag gick med i CUF brann vi för att bygga ut järnvägen, Ostkustbanan hette det då... Mer gods till järnvägen, avveckla kärnkraften, ops... vad har hänt på alla dessa år? Känns som vi står och stampar - inget händer och MP tror att all världens miljöproblem ska lösas med en höjning av bensinpriset på 50 öre litern?? Välkommen till verkligheten - den ser lite annan ut än det hon tror. Det kanske fungerar om man bor i Stockholms innerstad där man kan susa hit och dit med nåt underjordiskt tåg eller ta en buss varannan minut. Här är vi glad om bussen går varannan dag och stannar dit man ska!

Ska bli spännande å följa utvecklingen... Alltid extra spännande när det är valår än fast jag inte är så engagerad i politiken längre! TYCK gör man ju ändå!



1 kommentar:

Gabriella Ekelund, Samordnare UR Interaktiva medier sa...

Hej Katrin,
Roligt att du nämner programmet om Emil Källström. För dina läsare kan det vara kul att få lyssna. Programmet finns här: http://ur.se/play/155425
Vänliga hälsningar,
Gabriella Ekelund UR Interaktiva medier.