tisdag 13 april 2010

Grus i hallen = VÅREN!

Veckan rullar på och jag blir lite piggare för var dag som går.
Igår när jag vaknade kändes det mycket bättre än i helgen. Alla som jag träffar tror att jag är jättesjuk men det är mest som det låter... man pratar ju lite kul när näsan är full av ni vet vad...

Min sjukgymnast ville inte ens behandla mig för att jag va så förkyld... ops, det kunde ju inte jag veta.
Idag har jag tagit den långa vägen till jobbet. Jag åkte över bredbyn och va in på Sörgården och hämtade lite SV-grejor... sprider man ut saker över hela kommunen måste man ju hämta upp det oxå!
Efter diverse anhalter så landade jag i stan - det märks att det är ett förtjusande väder å då tänker jag inte på solen - POLISEN är också ute och rör på sig så det är nog till att lätta på gasen om inte just denna yrkeskår ska få en förträfflig semesterkassa framöver...
Väl på jobbet så möttes jag av en busschaufför från Skorped... eller åtminstone en som kör Skorpedsbussen. Trevligt va´re iaf!!
Sen fick vi mera besök. En cirkelledare ifrån Bredbyn som förärade oss med varsitt väggur som han själv snidat till - det tackade vi för... har inte bestämt mig än vart den ska hänga men det kanske får bli sjöboden.

När man sitter i bilen en stor del av dagen så lyssnar jag på alltid på radio - Idag skulle man rösta på vilken inredningsstil som är fulast - å det va som jag trodde - FUL- FURU kom på 2:a plats - Tänkte att det kunde va bra att meddela om nu nån missat det!

Sen jag hämtat barnen hade jag en halvtimme på mig att laga mat - förvandla vår vanliga Nils till en barn-gympa-pojke... Så iväg i bilen igen och lämna Nils. Jag och Axel skulle på utvecklingssamtal.
Det blev ingen sväng runt byn idag än fast vädret va fint. Nils orkade inte motionera nå mera så det blev bad och äntligen hemma på tv istället.

Oj oj oj, vilket ur tråkigt inlägg. Känner att jag måste ut i svängen lite så jag får reda på nå skvaller snart. Det händer ju rakt ingenting. Fast en liten nyhet är att det vankas bebis på gång i byn - just nu ligger det en urstark morsa i en säng på sjukhuset och gör allt för få ut en liten skrutt som är på tok för stor (om ni förstår hur jag menar)Eller så är det redan klar å då får vi ju bara säga grattis...
Nog är det märkligt att denna procedur fungerar, Gud må ha tänkt till på alla vis när han konstruerade kvinnan!! Man vet ju hur svårt det kan va att få ur korken på en vinflaska....

Nästa nyhet är att det övas på en speciell låt inför invigningen av MACKEN!! Rätt fyndigt och kul att ungdomarna vill stå för underhållningen på den historiska dagen som det kommer att bli.

Ikväll har det varit möte på skolan ang SKORPEDSKOLANS framtid. Jag hade rätt trötta barn så jag fick hålla mig hemma. Jag hoppas att det va ett bra möte och att det framkom hur vi stretar och gnor i den här byn - å nåde den som rör nåt här som försämrar vår service!!!

Nu ska jag gå och lägga mig. Nils fick sova i sin säng i kväll å då vet jag ju att han kommer smygandes när som helst...

Imorgon är vi lediga och då ska jag försöka dammsuga upp allt grus som följer med fötterna MEN det får man inte klaga på - GRUS i hallen är ett sant vårtecken - det sa iaf KARIN på skolan imorse och det är jag villig att skriva under på!!
Nu bara längtar jag tills vi får sätta de första tussilagoblommorna i ett glas på bordet.

Natti natti!!

Inga kommentarer: