onsdag 14 april 2010

Steg ett mot Stanley Cup!


Så har vi gjort en resa till Bjästa och Entrebyggnaden. Där va det fullt med folk kan jag säga. Föräldrar och barn, ledare och vaktmästare fikade på goda bullar och chokladbollar. Sen va det dags för prisutdelning för våra hockeykillar.
Nils bröt ihop så klart - han ville ju också ha ett pris men det gick fort över - jag lovade att han fick välja fritt ur pappas prisskåp här hemma å då blev han nöjd!!

Det va en trevlig tillställning och på en timme va allt över. Detta är alltså det första hockeypriset... om si så där 20 år så är det Stanley Cup-bucklan som ska pussas... Grabbarna funderade redan nu hur nästa års pris ska se ut. Jag försökte få dem att förstå att målet måste vara att vinna priset som lagets bästa kompis... ett mycket bra pris som gick till lagen som är lite äldre!
Åter mot Skorped och packa barnens grejor för imorgon. De ska sova hos farmor eftersom jag ska på ett föredrag i stan imorgon kväll.

Dagen börjar med en resa till Härnösand och som medresenär får jag min mamma. Hon ska passa på att hälsa på en moster som bor där. Smart att ta tillfället i akt kan man säga.

Visst är de snygga våra killar - tre tuffingar som insett att våren är här - fram med "rak-keporna" och på med springskorna. Snart får vi kasta vinterskorna på förvaring i källaren!
Fåglarna kvittrar, både koltrast och bofink hoppar runt ute på gården... Vi mänskliga varelser hoppar runt på vägarna för nu är det banne mig Tjälskottens tid. Jag vet nästan inte vilket gupp eller hål som är värst. Å det kommer nya för varje dag, det ena djupare än det andra. Kul att det kommit upp några varningsskyltar iaf...
Tror jag ska göra en lista över vilket gupp som är, ursäkta uttrycket, jävligast!







Inga kommentarer: