torsdag 15 april 2010

En lååång roadtrip!


Startade imorse med att hämta mamma för att sedan åka till Härnösand. Jag skulle på ett arr som Kommunförbundet ordnat för studieförbundspersonal och kommun-kultur-folk. Mamma levererade jag till moster Inge-Borg. De skulle få en dag tillsammans, prata, umgås och bara mysa. Inte ofta de ses så jag tyckte att det va dags.

Det blev en lång dag och innan vi åkte hem så hann jag också träffa mammas moster - många minnen och sååå härligt att få kramas lite.

På vägen hem så va det stopp i utförsbacken innan Älandsbro - en trafikolycka... tur att vi va lite försenade - annars hade väl vi varit med i krocken. Vi fick stå där en stund medan ambulanserna kom på plats... Ringde till pappa och talade om att det inte va vi som råkat illa ut! Vi fick stå där en stund och sen började trafiken rulla igen. Tur för jag hade nämnligen en tid att passa.

Lämnade av mamma och sen åkte jag och hämtade Anga för att åka vidare till Nävertjäl... Där va det en trevlig tillställning som räckte ända till kl. 22.00

Tur att grabbarna fick sova hos farmor nu när det blev så sent. Nu har jag kollat min mail och FB och alla bloggar - Man får en viss abstinens när man inte varit ute på nätet på hela dagen.

Som vanligt va det väl 1 av 20 mail som va nåt av värde!

Nu är allt kollat och jag har även googlat på dagens nya ord = BUMSOFANTER. Nån som vet vad det är?

Lyssnade på en kille som ringde in till Karlavagnen - han berättade att han fotade bumsofanter överallt så här års. Det är alltså ansikten man ser i stenar, moln, fastkladdade tuggummin, vattenpölar m m

Man lär sig nåt nytt varje dag!!
God natt!!




Inga kommentarer: