tisdag 6 april 2010

Va inte rädd om dig - Lev livet!

Just så sa doktorn i tv-programmet KVARTERSDOKTORN! Oftast säger man -va rädd om dig... Men när han sa detta så va det så passande till den patienten! Livet kommer till en punkt när det det är dags att LEVA!
Jag har sett detta program några gånger och blir lika fascinerad varje gång. Att få ha en sån doktor måste ju göra att man blir frisk och pigg hur sjuk man än är. Nåt för läkarvetenskapen att ta efter. Skulle jag vara doktor skulle jag vilja va som dr Eriksson, varm, god, hjälpsam och förstående.

Själv har man en hel del krämpor som ska ut ur kroppen. Min rygg stör mig så jag håller på att bli galen. Idag har jag fått behandling av Cederstam - en kanon sjukgymnast!!
Så bra! Jag tror att han är på rätt väg med min rygg - det gäller bara att ha tålamod. Men det är så tröttsamt att ha ont varenda dag.

Idag har jag jobbat - ensam - chefen är i fjällen ... Sprang iväg på stan på lunchen och köpte kläder åt sambon - tro det eller ej men allt passade! Till och med ett par jeans. Perfekt!
Jag åkte buss idag och fick ett sms på vägen hem att jag skulle stiga av i Mosjö - där vankades det middag... Lars och Rickard hade gjort tacos åt oss hårt arbetande brudar. Vi fick till och med var sin blomma! Vilka gubbar vi har.

Nu har min sambo åkt iväg till Norge igen. Känns alltid lika trist när man haft en kanonledighet.
Vi har uträttat en hel del bra saker. Målat, städat bilen, plockat bort vintersaker, tagit fram cyklar, åkt slalom, firat mig.... firat påsk... Så vi får väl känna oss nöjda med det.

Nu måste vi få lite sol så vi piggnar till lite. Det är på tok för grått nu. Vårsol, var är du??

Nu ska jag kasta mig i säng och försöka vila den här trasiga kroppen!

Nån som undrar vad som stod i dagens lyckokaka?? Första kakan jag tog så stod det - Ta en kaka till... (dubbla budskap) Givetvis tog jag en kaka till å då kom det - Enklast om en bestäm!!
Jo, så är det ju... å imorgon så är det dags för en kaka till... det är som en adventskalender... spännande spännande!

Natti natti!

Inga kommentarer: