fredag 30 april 2010

Sista april!


God morgon världen! Trots dis och regn så är det en bra dag! Jag förhandlade med grabbarna att medan de såg på bullerbyn så tog jag en promenad runt byn... man får ta alla chanser man kan till motion!
Nu har jag ätit gröt, kokat kaffe, njutit av en C-vitamindrink. Hjälp det börjar va slut på pulver i burken - måste till Bjästa och köpa mig en ny... borde nog beställa en klipptid också - känner mig som en risbuske än fast jag nyss klippte mig.
Våren är på väg - det kan man lugnt känna i näsan - jag håller på att snora ihjäl mig. Nu är medicinen slut på konsum också men vad gör väl det, hörde talas om en som skulle klippa sig i Bredbyn så då fick hon gå på apoteket åt mig... perfekt!! Då ska man väl få bukt på den här snuvan.

Idag har de börjat med grävningen i Docksta å nog är det väl typiskt att det måste regna! Det skulle visst bli uppehåll fram på dagen.

Nej, nu blir det att kasta sig i duschen och sen fixa lite här hemma - den dagliga dammsugningen ska väl genomföras innan det blir fullt hus med barn som det brukar kunna bli mellan varven... :-) Å sen ska vi väl smälla lite smällare också... det hör ju sista april till! Grabbarnas ögon lyser när de kollar på påsen från Party Companiet...

Attjoooooo!

Inga kommentarer: