måndag 5 april 2010

Åter till vardagen!

Så va en härlig påskhelg över. Igår blev det en utedag. Tog bort sparkar och skidor för nu tror jag med säkerhet att vintern börjar släppa greppet om oss...
Givetvis eldade jag lite skräp också. Rickard städade bilen vilket va mer än behövligt - så nu får man åka i en ren och fin bil.
Barnen va ute och cyklade - en härlig vårdag.

Vissa fortsatte att fira påsken i solskenet

Det fanns rester kvar sen gårdagens middag på Faktorsvägen så där blev det mat igen.

Vi tog och städade altanen så den är klar inför kommande sittningar. Bara det blir lite varmare i luften så går det utmärkt att sitta där. Alla döda flugor ligger numera i dammsugaren och det lär väl komma fler bara de vaknar till liv. MEN i och med flugor och andra flygfän så innebär det att det är sommar - inget ont som har nåt gott med sig.


Efter flera dagars vakande så tog vi det lugnt på kvällen - gick en sväng till Robert och Linda sen hem och kollade på Millenium -

Vaknade imorse och smög ner före alla andra i familjen. Klädde på mig snabbt och gick ut på en promenad. En skön vårmorgon - som det kan få bli fler av.



Dagen har förflutit i städandets tecken. Inte klokt va mycke grus och grejs det kan bli i ett hem. Även en proppfull tvättstuga har fått sig en duvning idag.


Mitt i mitt städande kom Marran på besök med paket i högsta hugg. De va i Solberg när jag fyllde år så det blev "firning" idag igen. Jag fick en jättefin ljuslykta som jag kommer att tända ofta... En välförtjänt paus med kaffe och en massa trevligt tjejsnack - UTAN BARN... Inte ofta vi får tillfälle för det.



Jag har även tagit fram min cykel - äntligen!! Rickard har hjälpt mig att pumpa däcken också så nu är det bara att trampa på!

Imorgon är det jobb igen - Rickard åker till Norge imorgonkväll såå nu är allt tillbaka i den vanliga ordningen. Det bästa med allt är att det bara kan bli finare och soligare dagar nu! Tack vare väl som Br Landby skulle ha sagt.

Snart är det bara att natta barnen - smyga fram det sista i chipspåsen och logga ut från Påsken 2010.

Inga kommentarer: