tisdag 27 april 2010

Våren smyger sig fram!!


Dagarna blir längre och längre men tiden räcker ändå inte till. Tur att det finns kvällar och nätter som man kan få något gjort!
I helgen va det full rulle med ved och däckbyte m m. Rickard har gjort några pass i Docksta också. Snart är det dags för ännu mera förberedelser för att gjuta plattan.
Till helgen så är det tre st som ska gräva in avlopp, köra singel... och lägga grunden för där stugan ska stå. Rickard missar hela jobbet och har helt enkelt satt sin bror i arbete, en grävmaskinist och så självaste timmer-mannen. Att sambon inte blev hemma så länge beror ju på Vulkanen och askan från Island. Han åkte tillbaka till Stavanger imorse... Gräsänka igen och mina små trollungar sover gott en trappa upp!

Appropå Docksta så gjorde vi oss ett besök hela familjen i torsdags. Hittade ett härligt vårtecken - blåsipporna blommade för fullt.


Vidare det som händer med stugan och bygget kommer jag att skriva om i Timmerstugebloggen men det blir nog en och annan notis även här men med länkar till den sidan.

Ska bli kul att följa det mer intensivt på ett och samma ställe.

Såg i Emils blogg att Robert Bylund från Myckelgensjö blivit utsedd till årets MILKO Bonde!! GRATTIS familjen Bylund för er insats i bygden och som suveräna bönder!
Nu ska jag plocka undan lite, fundera på vad jag ska ta mig för imorgon - måste nog baka nåt kanske. Hoppas på att solen skiner för då får man så mycke mer energi än om regnet öser ner!

Härligt att få vara hemma å pyssla lite!

God natt!!

Inga kommentarer: