fredag 16 april 2010

Tänk va lite aska kan ställa till det!


Är det inte soteld så är det vulkanutbrott...

Det kom ingen sambo ikväll vilket va rätt så väntat! Han blir kvar i Stavanger ett tag till... hur länge har jag ingen aning om!

Vi har fått klara oss själva men det är vi ju vana vid så det ska nog gå bra. Vi gjorde oss en tur till tandis i Bredbyn - sen kvistade vi in på blomsteraffären och köpte en fin ute-blomma till farmor - Det kunde hon gott behöva!! Att ha en person som ställer upp som hon gör är så otroligt värdefullt!!

Eftersom hon är gräsänka och gräsanden har tagit hennes bil så gjorde vi en gruppresa till konsum. Tyckte att hon behövde en middag också så jag bjöd hem henne på lax, pressad potatis, sallad och en kall sås... hallonkaka och vanljsås till efterrätt. Blev en bra middag än fast jag inte planerat den så väl.

Grabbarna fick besök av Emil och Oscar och de spelade Nintendo Wii och hade jätteskoj. Halv åtta ville vi tanter se postkodmiljonären så då fick barnen ta en cykeltur.

När farmor gått hem och grabbarna återvänt blev jag förpassad en trappa upp för att se Så ska det låta... va riktigt skönt att ligga i sängen å se det.

MEN hur brukar det bli när mamma försvinner fem meter ifrån barnen?? De dök givetvis upp och så började de å klä ut sig på lekrummet - hur kul som helst att höra på när de skrattade åt varandra.

Nån som känner till den här herren? Han strök förbi i mitt sovrum ikväll när jag såg på Så ska det låta



Nu sover barnen gott och jag har slängt mig i soffan för att se en klassiker - BLACK JACK! SF-kanalen är bra att ha ibland när det inte finns nåt annat att titta på.

Imorgon kör vi igång med en rivstart - mackmöte kl 09.00 Det blir nog ett besök till NÄSGÅRDEN också. Kan va kul att se den enorma LA´GÅR´N fast just nu känns det allmänt drygt!

Det får väl va vara dagens rapport från 29:an

Natti natti!

Inga kommentarer: