tisdag 20 april 2010

Barnbidraget!

Den 20:e betyder att barnbidraget dimper ner hos barnfamiljerna. Ett trevligt inslag innan lönen! Det får mig att tänka på YRROL - Barnbidraget - de´är väl barnens pengar... ha, haa - ja, det går verkligen åt till barnens alla kläder och grejor som de behöver.

Kom på dagis idag och insåg att Nils galonisar va "ur funktion" kan man säga - Vistsen med detta plagg är att de är 100% vattentäta - de va inte inte de som hängde där iaf... Spanade in om han kanske kunde ärva storebrors... NOT - lika slitna var de som hängde på hans krok. SÅÅÅ då är det bara att införskaffa nya. Alltså 2 par!

När jag kommer på dagis för att hämta så säger Nils - Mina stövlar är det hål i - YES!! Ännu en utgift. Tyckte att hans stövlar i storlek 29 va superfina men tydligen så orkade de inte vara med en vår till...

Men man måste ju få nåt åt sig själv också så jag drog till å köpte 2 bäddset av en underbar kvalitet - Så fina - längtar tills jag får bädda rent med dessa - måste nog göra det redan imorgon.


Imorgon är vi ju faktist lediga. Å inte nog med det - den fast Askade sambon är på väg hem - sitter på ett tåg mot Oslo. Imorgonkväll den här tiden så landar han i Skorped - då är han nog lagom mör!

Håller alla tummar för att den där andra vulkanen Katla inte ska vakna till liv och ställa till med ännu mer oreda i världen... nog för att det kan vara nyttigt att stanna upp och inse att man inte kan styra över allt men det krånglar ju till det så förbaskat.


Hur va det nu med dag 1?? Nja, får nog skjuta på det lite iaf... känner mig lite piggare men inte är det 100% Katrin som är i farten - trött och seg men som sagt - nästan på väg upp ur förkylningsträsket!!

Imorgon är det nog bättre!


Dags att studsa i säng till mina små troll som va helt underbara ikväll. Hade inget val utan fick följa mig på Mackmöte - inget klagande och inget surr om att gå hem... nej tysta snälla i tre timmar!! Tur att Stina förbarmade sig över dem ett tag. Men så fick ju ett kanonfika också!


Så till sist...

Jag har lagt till en bloggerska i min lista - Linnea Berggren!! En härlig tjej som nog kan skriva ett och annat kul inlägg... ska bli kul att följa hennes upptåg!


Suss så gott!!

Inga kommentarer: