onsdag 7 april 2010

Nog för idag!

Att vara hemma en dag kan betyda att man hinner hur mycket som helst eller så händer det ingenting förrän en timme innan man ska gå och sova. Så har det varit för mig. Jag har gått omkring här och småplockat lite hela dagen men det va inte förrän nyss som jag röjde ordentligt. Nu är var sak på sin plats, diskmaskinen urplockad och bänken tom!! Då känns det bra att stiga upp imorgon och INTE mötas av ett kaos.

Ikväll har jag suttit och kollat på diverse springlopp som man kan anmäla sig till - kanske kan det få en att börja träna - man kan ju inte springa stockholm maraton och lidingöloppet utan att träna - OPS, hur många tappade sina hakor nu då? Skojade bara - jag ska inte springa dessa lopp - hade nog mer tänkt mig New York maraton eller kanske enbart tjejmilen... fast å andra sidan är det ju enklare att springa vårruset... det är dessutom bara 5 km å det kan man ju plåga sig otränad.
Nej, allvarligt så måste jag ta tag i min kondis, den är på en mycket låg nivå just nu... Frågan är bara om jag ska låta ryggen bli lite bättre nu när jag är på så god väg?!
Nåt ska då ske iaf. Ikväll deltog jag i en tävling där man kan vinna nya springkläder - Det kanske är det som ska få mig att komma ut... ??
PUST - med eller utan nya kläder så är det ett som är sant - LATMASKEN ska ut ur min kropp. Det är nog lösningen på alltihopa!

Träning och god nattsömn är väl lösningen på ett perfekt liv... eller. Hur som helst - jag måste sova och det är NU!! Nattens mantra blir nog - motivation, motivation, motivation... (fast jag ska nog också tänka - nya springskor, nya springskor, nya springskor...)

Natti natti!!

Inga kommentarer: