fredag 9 april 2010

Smittfebran

Gissa om jag huttrar å fryser?! Febertopparnas topp har just infunnit sig i min kropp.
Jag har varit i full fart hela dagen. Började med att stora flyttningen från Kulturfabriken vilket innebar en hel del packning i lådor, packning till våra bilar, packning ur våra bilar och in på SV...

Började känna att morgonens alvedon gjort sitt.

Åkte till mamma och pappa och fick lite kaffe där. Fick även en titt på världens sötaste kattungar (nån som är spekulant??)
Innan jag åkte därifrån så drog jag i mig två alvedon och hoppades att de skulle verka lagom tills jag anlände i Docksta - skulle dit å måla klart väggarna.
Det va inget vidare väder - ösregn och dimma. Jag kände mig kall när jag kom dit - å jag blev bara kallare men jag målade klart och efter tre timmar så bar det iväg hem igen. Full värme i bilen och ett mål i sikte - BADKARET... Ett varmt bad kan väl få vilken frysen loppa som helst att bli varm igen.

Medan vattnet spolade i hann jag steka lite korv och få mig lite mat också.

Nu är det filten, soffan och så ska det låta som gäller.
Jag har inte hört nåt ikväll från mina små älsklingar men det ryktas om att Axel har fått en fisk idag. KAn tro att han är måttligt stolt, ungefär lika stolt som lillebror är sur för att han inte fick nån.

Saknar med oerhört iaf. Men jag är ju ändå inge kul å vara med eftersom jag är sjuk.

Det va väl ingen som missade Roger Fjeldseth på P4 idag... igår blev han intrevjuad av Lennart Sundvall. Repotaget handlade om MACKEN så klart - Det va även fler som blev utfrågad om hur många andelar de köpt - En stationsbo och en Önskanbo...

- Det finns visst spekulanter på andelar fortfarande men de har liksom inte fått TUMMEN UR... Hallå - gå in på http://www.skorped.se/ DÄR finns blanketten - fyll i den och skicka den till mig så är vi snart i hamn med andelsförsäljningen - Man få glömma köpa men då påminner jag så gärna.

Nu är mina krafter slut - måste spara lite tills jag ska se sista avsnittet av SOLSIDAN. Känns nästan lite vemodigt - vilka ska jag då umgås med fredagskvällar kl 21.30?? Så jäkla bra program...

Inga kommentarer: