måndag 30 november 2009

48 paket...




Ikväll har jag slagit in de 48 paket som ska hänga i barnens adventskalender. Axel är så spänd av förväntan på att få öppna luckor och paket varje dag fram till julaftonen. Det sista han sa innan han somnade va - jag längtar sååå tills imorgon. Fast han va lite orolig att det inte skulle finnas nån paketkalender eftersom han inte sett någon. Helt rätt - den tillverkades ikväll.
Man känner sig rätt mör efter detta - men nu är det gjort!

Vaknade imorse och hade vitt utanför fönstret. Äntligen lite julstämning! Skjutsade barnen till dagis och sen hämtade jag upp min medpassagerare... det blev som en sjuktransport till Aktuten... han med brusten hälsena skulle repareras eller va det opereras... ??
Nu blev det varken reparation eller operation - brist på plats för en som har måttligt ont - man kan ju undra hur sjuk man ska vara för att få vård?? Betalar vi skatt eller???

Lunchen tillbringade jag på stan och fixade lite julklappar... nu är man igång! När jag ändå va runt på stan passade jag på att vaccinera mig. Ett litet stick i armen som inte kändes! Skrattade gott åt personalen som satt och väntade på oss patienter... såg ut som nåt krigslasarett! En något underlig tillställning.
Ikväll har det smärtat lite i armen men inte känt av vare sig huvudvärk, feber eller illamående. TUR!
Vägen hem från jobbet blev över Bredbyn. Skulle leverera två stycken as-långa stafflier till en utställning på Sörgården. Fick nästan inte in dem i bilen... men två tjuriga SV-brudar klarar det mesta så det gick tillslut.
Tittade även in hos Ann-Chatrin på Tidlösa ting. Hon har julinspirationskvällar i SVs regi så där lämnade jag några c-listor. Passade på att handla en julklapp där också!

Nej min tid är ute sen länge. Hade tänkt att lägga in lite bilder på mina paket och på en översnöad cykel som står här men orkade inte starta min laptop utan gör mitt inlägg på min stationära dator... Bild kommer kanske imorgon.

December startar imorgon eller rättare sagt om 20 minuter. Om jag inte ska vakna totalt död imorgon så är det bäst att jag kastar mig i säng.

God natt vänner... snön faller och min snöskottare har bara ett ben... men BRA KVINNA REDER SIG SJÄLV!!

1 kommentar:

lantislygdman sa...

Har du hört!! Tomten har varit på byn....och lämnat både brev och godis i brevlådorna! Sockar ville han ha, fryser visst om fötterna? Oscar glömde bort att lägga ut dom...Måste påminna han imorgon. Tro om Tomten ger ensamma mammor nå paket i år?