söndag 29 november 2009

Svimmande trötthet!

Nu är jag så trött så jag har aldrig kännt nåt liknande. Sitter och försöker kolla lite mail och annat men det går inte att hålla ögonen öppen. Bäst att kasta sig i säng. Sambon är transporterad av helgens piggaste motionär till Mellansel. Snart stiger han på tåget och ligger väl och snarkar hela vägen till Stockholm.

Eftersom det är första advent så har vi gjort ett varv runt byn - ingen skyltning att kolla in, vilket är trist men vi gjorde ändå en koll hur folk har pyntat och prytt sina hus.... Allt är så fint. Såg även att den som tycktes bli missgynnad med en för liten gran förra året har fått sig en rejäl en framför bron!!

vi gjorde även ett hembesök för att kolla att knäckbaket funderade som det skulle - hm, årets knäcksmet har en förmåga att stelna fortare än man är beredd på - kanske är det klimatförändringarna som ställer till det - FÖR VAARMT helt enkelt! MEN nu kommer det ju lite snö iaf - HURRA!!!!


Stackarn som hade ont i benet har fått klartecken att det är hälsenan som gett vika - himmel å pannkaka va olämpligt - operation och sex veckor i gips.... (blir nog en hel del julpyssel i det huset) Ja, jag säger som självaste TH brukar säga - man blir skör och bräcklig me åren!!

Inga kommentarer: